2017-04-10

СПІВПРАЦЯ З ВИРОБНИЦТВОМ - СКЛАДОВА УСПІХУ ПРИ ЯКІСНІЙ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ

Початок квітня своїми теплими, сонячними днями спонукав розпочати в групі ЛГ-33 навчальну практику з лісових культур.

Завдячуючи успішній та плідній співпраці коледжу з лісогосподарськими підприємствами студенти мали змогу закріпити свої теоретичні знання, здобути практичні навики, щодо успішного створення та вирощування лісових культур.

Протягом практики майбутні лісоводи опанували технологію викопування та прикопування сіянців деревних видів на розсаднику Приміського лісництва ДП «Лубенське ЛГ», засвоїли технологію зеленого живцювання хвойних деревних видів та взяли участь в лісокультурній компанії в підтримку Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – у твоїх руках!» висаджуючи сіянці дуба на землях Чорнухинського агролісництва.

 

Залишає приємні враження належна організація виробничого процесу, забезпечення студентів продуктами харчування під час практики, покриття транспортних витрат, за що хочеться висловити подяку керівникам лісогосподарських підприємств.

Практика досягла своєї мети: студенти цілеспрямовано, відповідально, ретельно виконали завдання в умовах виробництва та поглибили свої знання, а лісогосподарські підприємства отримали допомогу в успішному виконанні лісокультурної кампанії.

 

Єлізавета Грибович, викладач спецдисциплін;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3166
Відвідувачів сьогодні: 254
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 263226