2017-05-18

СЕМІНАР ВІД КОМПАНІЇ "STIHL"

У середу, 17-го травня, наш коледж відвідала делегація українського представництва фірми «STIHL», котра провела в нас насичений та змістовний день.

Спочатку в стінах актової зали відбулось відкрите заняття, на якому були присутні студенти і викладачі спецдисциплін коледжу. Так як наш коледж давно і плідно співпрацює з компанією «STIHL» і використовує її продукцію для навчання і роботи, то всі присутні уважно слухали про становлення цієї компанії, її розвиток та новітні розробки.

Представниками фірми були представлені нові моделі бензопил, кущорізів, обприскувачів, мотобурів та інших видів інструменту. Теоретичні заняття показали наскільки нові технології роблять працю легшою та безпечнішою.

А вже після перерви, на підготовленому майданчику, присутні могли в цьому переконатися на власні очі. Адже саме там відбулась практична частина занять, де кожен бажаючий міг випробувати будь-який із представлених зразків. Представники компанії допомагали в роботі та надавали консультації.

 

Загалом всі присутні отримали багато позитивних вражень та покращили свої знання та навички в роботі з інструментом. Не обійшлося і без подарунків! Навчальний заклад отримав повний комплект сучасного та якісного захисного одягу STIHL для роботи в лісі.

Дякуємо компанії «STIHL» за чудово проведений день! 

Олександр Ковальчук, голова циклової комісії спеціальностей

«Лісове господарство» і «Садово-паркове господарство»

фото – Олександр Заканич

відео - компанії  STIHL-Ukraine

{videobox}

A6kGaNQyFLE|Якість «Made by STIHL»|

 {/videobox} 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1265
Відвідувачів сьогодні: 851
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271238