2017-01-30

ПЕРШИЙ ЗАХИСТ ДИПЛОМНИХ ПРОЕКТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «САДОВО-ПАРКОВЕ ГОСПОДАРСТВО»

Добігає завершення навчання першої групи спеціальності "Зелене будівництво і садово-паркове господарство". 

Роки наполегливої праці вінчає результат: дипломний проект. Сьогодні розпочала роботу Державна кваліфікаційна комісія під головуванням Андрія Бута, директора розсадника декоративних культур "Осокор", керівника Спілки виробників садивного матеріалу України та за участі Андрія Шмонденка, головного архітектора м. Лубни, Ніни Жук, керівника комунального підприємства "Конвалія" з озелення міста Лубни. Саме їм належить підвести підсумок роботі студентів та педагогів.

Основними завданнями дипломного проектування було поставлено: систематизація, закріплення і розширення теоретичних знань, отриманих у процесі навчання за освітньо-професійною програмою підготовки фахівця садово-паркового господарства, та їх практичне використання при вирішенні конкретних творчих завдань.

16 студентів вдало презентували та захищали свої дизайнерські проекти, в залежності від обраного завдання. Роботи студентів були цікавими та цілком відповідали сучасним нормативам, технологіям, модним тенденціям.

За підсумками роботи комісії найвдалішими можна назвати проекти: реконструкції парку в смт Оржиця Катерини Тягній та Алли Загорулько, реконструкції скверу в смт Оржиця Антона Полторока, реконструкції центральної міської лікарні м. Лубни Олени Плахотніченко.

Багато робіт студентів заслуговувало на увагу та були відмічені членами Державної кваліфікаційної комісії.

Навчання в коледжі вже позаду, але навчання професійній майстерності лише на перших сходинках. І ми бажаємо всім випускникам знайти гідне місце на ринку праці, отримувати справжнє задоволення від роботи. Будьте креативними, творчими, цілеспрямованими особистостями, прагніть пізнавати незвідане, наполегливості та успіхів вам у всіх добрих починаннях.

Тож побажаємо майбутнім спеціалістам успішного захисту, а комісії - виваженості у прийнятті рішень! Вперед до нових звершень!!!

Єлізавета Грибович, викладач спецдисциплін;

Олександр Заканич, заступник дректора з АГЧ;

Олександр Литвиненко, редактор сайту, викладач спецдисциплін;

фото - Олександр Заканич

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 247
Відвідувачів сьогодні: 18
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271399