2017-03-27

ДРУГА ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

23 березня в Малинському лісотехнічному коледжі відбулась друга Всеукраїнська науково-практична конференція. 

Тема конференції: «Лісівнича освіта і наука: стан, проблеми та перспективи розвитку», в якій взяли участь провідні науковці України, викладачі, аспіранти та студенти навчальних закладів.

Статті для участі у конференції підготували та надали й викладачі нашого коледжу: Ольга Вишневська, Оксана Замула, Аліна Козачкова, Сергій Козачков, Олена Приступа, Олександр Литвиненко та Єлізавета Грибович.

Очну участь в конференції та наглядну презентацію наукового дослідження висвітленого в статті: «Сучасний стан деревних колекцій інтродуцентів в ДП «Лубенське ЛГ» здійснила Єлізавета Грибович.

Конференція розпочалась з вступного слова директора Малинського лісотехнічного коледжу Ігора Іванюка, який окреслив мету та завдання засідання, а також коротко ознайомив з історією, сучасним станом та перспективою розвитку навчального закладу.

Пленарне засідання включало доповіді 23 учасників: науковців, аспірантів, викладачів – представників Малинського лісотехнічного коледжу, Житомирського державного технологічного університету, Поліського філіалу УкрНДІЛГА ім. Г.М. Висоцького; Білоцерківського національного аграрного університету; Національного університету біоресурсів і природокористування України; Шацького лісового коледжу.

Доповіді були захоплюючими, цікавими, з елементами наукової новизни, можливостями практичної реалізації та відкривали напрямки для подальших досліджень.

По закінченню засідання доповідачі отримали сертифікати учасників конференції від адміністрації коледжу та мали змогу здійснити екскурсією навчальним закладом, видатним музеєм коледжу та поспілкуватись між собою, обмінюючись досвідом та знаннями.

Організаторам конференції хочеться висловити подяку та побажати руху тільки вперед задля досягнення поставлених цілей і підкорення наукових вершин!

Єлізавета Грибович, викладач спецдисципдін;

фото – автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1216
Відвідувачів сьогодні: 450
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267144