СВЯТО ЗАКОХАНИХ У КОЛЕДЖІ

2016-02-19

Днями в коледжі з нагоди Дня святого Валентина відбувся захід, до участі в якому долучилися всі групи першого курсу.

Натхненником та організатором святкового дійства стала викладач англійської мови Олена Приступа. Їй вдалося згуртувати навколо себе студентів, переконавши їх у важливості даного заходу. Тож, свято не залишило байдужим нікого з першокурсників, і вони відповідально поставилися до його проведення.

У програмі святкового дійства було чимало різноманітних конкурсів, де учасники мали демонструвати винахідливість, креативність та кмітливість. Приміром, студенти розгадували кросворди та ребуси, виготовляли валентинки і, навіть, освідчувалися в коханні. Захід проводився англійською мовою. Учасники дійства вправно і грамотно послуговувалися мовою, показуючи і знання лінгвокраїнознавчих реалій, і літературну компетентність. Ведучими свята були Олена Приступа та Вадим Кривець.

Дійство не залишило байдужим глядачів, котрі активно вболівали за команди своїх груп. Чудове оформлення сцени також сприяло формуванню позитивного враження від заходу. Один із ведучих Вадим Кривець подякував командам-учасницям за їх виступи та наголосив на важливості цього святкового дійства для розуміння культурних традицій англомовних країн, висловив впевненість, що подібні заходи надзвичайно необхідні з огляду на невідворотність курсу нашої держави до європейської інтеграції, а також зауважив, що знання мови - найдорожчий скарб, оскільки відкриває перед молоддю неозорі горизонти життя. Член журі, голова циклової комісії загальноосвітніх та соціально-гуманітарних дисциплін Аліна Козачкова високо оцінила мовну підготовку студентів, відзначила  належний рівень організації свята, подякувала всім учасникам та висловила сподівання, що студенти і надалі наполегливо опановуватимуть іноземну мову.

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 489
Відвідувачів сьогодні: 159
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271540