ДЕНЬ ЗНАНЬ У КОЛЕДЖІ - 2015

2015-09-01

Лубенський лісотехнічний коледж урочисто відзначив День знань та початок нового навчального року.

Традиційно до навчального закладу з’їхались студенти, батьки та почесні гості. Під мелодію Державного Гімну замайоріли на флагштоках прапори України і коледжу. Право їх підняти вибороли кращі студенти навчального закладу: Павло Наконечний – голова студентського парламенту, Олена Чуйко та Ірина Половко – студентки  відмінниці навчання, Владислав Ротань – член студентського парламенту, відмінник навчання.

Підвівши підсумки вступної кампанії 2015 року, зупинившись на досягненнях та окресливши завдання колективу, директор коледжу Роман Сендзюк  побажав мирного неба, всіляких гараздів та нових творчих і професійних звершень. Передав щирі вітання та нових звершень колективу та всім освітянам м. Лубни від народного депутата України Костянтина Іщейкіна.

Запрошені на свято міський голова Олександр Грицаєнко та начальник відділу інформаційної діяльності міськвиконкому Віта Коваленко вітаючи всіх з Днем Знань та початком нового навчального року, відмітили заслуги колективу коледжу перед містом, відзначили почесними грамотами: Володимира Реву – заступника директора з навчальної роботи  та Аліну Козачкову – викладача коледжу.

Від імені лісівників Полтавщини вітання прозвучали від  начальника  Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Юрія Тараненка, який привітав всіх присутніх зі святом, побажав успіхів у навчальному процесі та відзначив за вагомі досягнення у педагогічній діяльності, громадській роботі Подякою голови Держлісагентства України викладача коледжу Людмилу Уманець, а кращим студентам та відмінникам коледжу Павлу Наконечному та Катерині Тягній вручив Грамоти Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Надзвичайно цікавими і змістовними були вітання директора Лубенського верстатобудівного заводу АТ «Мотор Січ» Володимира Коваленка, який подарував продукцію виробництва «Мотор Січ», а саме: газонокосарку, бензопили, діючий макет бензопили.

Традиційно в День знань грамотами та подяками були відзначені кращі академічні групи, студенти-відмінники, активні учасники  спортивної та культурно-масової роботи, а заступнику директора з виховної роботи Ірині Решетило вручено Грамоту Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Полтавської області за підготовку та проведення студентського обласного конкурсу «Поетична Весна 2015».

Ансамбль «Пори року» – переможець обласного міжвузівського фестивалю «Студентська Весна-2015 (керівник Віктор Карпець) створював гарний настрій протягом всього свята.

Ірина Решетило, заступник директора з виховної роботи;

Аліна Козачкова, голова циклової комісії циклової комісії загальноосвітніх та соціально-гуманітарних дисциплін;

Фото – Сергія Козачкова та Олександра Заканича

Читати ще: 

Юрій Тараненко привітав студентів та викладачів Лубенського лісотехнічного коледжу з Днем знань

Начальник Полтавського ОУЛіМГ привітав студентів та викладачів Лубенського лісотехнічного коледжу з Днем знань

У Лубенському лісотехнічному коледжі відзначили день знань

У Лубенському лісотехнічному коледжі святкують День знань

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 441
Відвідувачів сьогодні: 147
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271528