ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ ПРОЙШЛО ПІД ДЕВІЗОМ «ДУМАТИ - ОПЕРАТИВНО, ДІЯТИ – КОЛЕКТИВНО»!

2015-03-27

Під таким девізом 26 березня 2015 року викладачем Кублінським Ігорем Анатолійовичем було проведено відкрите лекційне заняття з дисципліни «Охорона праці в галузі» для студентів групи ОД – 41 на тему «Пожежна безпека в деревообробній галузі».

Заняття мало розкрити такі основні поняття, як - що таке пожежа, із-за яких умов вона виникає, основні причини виникнення, яку небезпеку несуть пожежі окрім згорання або псування матеріальних цінностей, які існують пожежонебезпечні речовини та вимоги до їх зберігання, що таке пожежна безпека та основні напрямки пожежної профілактики, заходи та засоби по локалізації пожеж в галузі.

Гостем заняття був Державний інспектор з нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки Лубенського району Семистрок Євген Гаврилович. Він розповів про пожежну ситуацію на території Лубенського району, основні вимоги які повинні виконувати майбутні фахівці в своїй діяльності, щодо пожежної безпеки.

Також Ігор Анатолійович (він, же провідний спеціаліст з охорони праці в Лубенському лісотехнічному коледжі) змістовно, з використанням презентації розкрив суть питань пов’язаних з пожежною безпекою в деревообробній галузі. Наглядно було продемонстровано види вогнегасників та принцип їх дії. На основі відеоматеріалу було показано «змагання» вогнегасників, де перемогу отримав порошковий вогнегасник.

На завершення заняття були підбиті підсумки, проведено самостійну роботу де студенти за допомогою роздаткового матеріалу закріпили знання будови вогнегасників та їх використання.

Молодий викладач працював над формуванням професійної компетентності майбутніх керівників, озброюючи їх знаннями та практичними вміннями, щодо пожежної безпеки.

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 842
Відвідувачів сьогодні: 236
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 268633