2014-09-01

ДЕНЬ ЗНАНЬ 2014

Лубенський лісотехнічний коледж урочисто відзначив День знань та початок нового навчального року.

Традиційно до навчального закладу з’їхались студенти, батьки та почесні гості. Під мелодію Державного Гімну  замайоріли на флагштоках прапори України і коледжу. Право їх підняти вибороли кращі студенти навчального закладу: Євген Ляшенко – голова студентського парламенту, Олена Підпала та Ірина Продан  – студентки  відмінниці навчання, Дмитро Подибайло – член студентського парламенту.

Директор коледжу Роман Сендзюк, який розпочав урочистості, відзначив, що сьогодні в нашій країні, як ніколи, неспокійно – на сході тривають бойові дії, у нас  - мирне і чисте небо,  але біль і тривога передається кожному із нас. Хвилиною мовчання присутні вшанувати пам’ять загиблих  на Луганщині та Донеччині.

Підвівши підсумки вступної кампанії 2014 року,  зупинившись на досягненнях та окресливши завдання колективу Роман Сендзюк  побажав мирного неба, всіляких гараздів та нових творчих  і професійних звершень.

Міський голова Олександр Грицаєнко, вітаючи всіх з Днем Знань та початком нового навчального року, відмітив заслуги колективу коледжу перед містом, поділився планами на майбутнє і відзначив почесними грамотами: Івана Кириленка – завідувача лабораторії механізації та  Тетяну Паливоду  – коменданта коледжу.

Щиросердно привітав присутніх та колектив коледжу голова Товариства лісівників України Олександр  Яресько, який  зазначив, що  покликання кожної молодої людини, а згодом – майбутнього лісівника – це збереження і примноження лісових багатств держави. На згадку коледж отримав від лісівників України цінний подарунок.

Головний  спеціаліст Управління лісового господарства та відтворення  лісів Державного агентства лісових  ресурсів України Олександр Невмержицький привітав колектив коледжу з початком нового навчального року і побажав подальшого розвитку та процвітання.  За вагомі заслуги перед галуззю та  високі досягнення у вихованні   майбутніх лісівників викладач коледжу Олександр Ковальчук був нагороджений відзнакою Держлісагентства України «Відмінник лісового господарства України», майстер виробничого навчання Олександр Шестопал – Почесною грамотою голови Держлісагентства та ЦК профспілки працівників лісового господарства, вихователь гуртожитку Сергій Пономаренко – Подякою голови Держлісагентства України.

Від імені лісівників Полтавщини вітання прозвучали від першого заступника начальника  Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Олексія Тенянка, який наголосив, що найважливіше завдання перед сьогоднішніми студентами – це  використання та примноження знань, які накопило людство. Вміння їх правильно застосувати – результат наполегливої праці кожного студента протягом всього періоду навчання.

Надзвичайно цікавими і змістовними були вітання та виступи директора  Лубенського верстатобудівного заводу «Шліфверст» АТ «Мотор Січ»  Володимира Коваленка, колишнього директора технікуму та Лубенського лісгоспу Миколи Федька, начальника цеху переробки деревини ДП «Борзнянське лісове господарство» Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Прощенка.

Керівник  Лубенського міськрайонного штабу «За Єдину Україну»  Олександр Жалдак вручив грамоти студентам-волонтерам коледжу, які під час літніх канікул  допомагали в організації та забезпеченні лубенців – учасників АТО необхідними речами та підкреслив особливе значення  патріотичного виховання, яке здійснює колектив коледжу.

Нові моделі бензо-електро пилок  одержав коледж  в подарунок від заводу «Мотор Січ» .

Традиційно в День знань грамотами та подяками були відзначені кращі академічні групи,  студенти-відмінники, активні учасники  спортивної та  культурно-масової роботи.

Патріотичні пісні  прозвучали у виконанні ансамблю «Пори року»  –  дипломанта обласного міжвузівського фестивалю «Студентська Весна-2014», незмінний керівник якого   Віктор Карпець  отримав Подяку організаторів фестивалю.

Завершився День знань  урочистою  обіцянкою студента-першокурсника.

 

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1744
Відвідувачів сьогодні: 394
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271775