2014-01-14

ПІДСУМКИ 2013 РОКУ ТА ПЕРШОГО СЕМЕСТРУ 2013-2014 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Канув в історію 2013 рік, а з ним і І семестр 2013-2014 н.р.

Яким він був для працівників та студентів Лубенського лісотехнічного коледжу йшлося на педагогічній раді навчального закладу. Зі звітом про фінансово-господарську діяльність виступив директор коледжу Роман Сендзюк. Він відмітив, що минулий рік в усіх складових був дуже непростий, але колектив успішно справився з труднощами і завершив календарний рік з показниками, які перевершили планові. За цим стоїть щоденна і клопітка праця всього колективу.

В 2013 році завдяки відкриттю нової спеціальності «Зелене будівництво і садово-паркове господарство» вдалося збільшити контингент студентів першокурсників. Виконано план прийому до коледжу за державним замовленням на всі спеціальності. Педагогічний колектив оновився - до його складу влилися 4 молодих викладачі - колишні випускники навчального закладу.

Оновлено матеріально-технічну базу, капітально відремонтовано три аудиторії, лабораторію механізації, два туалети, облаштовано тротуарною плиткою майданчик біля навчального корпусу, розпочато заміну віконного вітражу в спортивній залі та меблів у кімнатах гуртожитку, тощо. Але це тільки початок із того що намічено по ремонтах на найближчий час. Бажання працювати є у всіх, а можливості потрібно вишукувати.

Підсумки роботи за І семестр 2013-2014 н.р. підвів заступник директора з навчальної роботи Володимир Рева. Зробивши детальний аналіз закінчення семестру, було визначено переможців у навчанні. Ними стали академічні групи:

І місце – група СПГ, Б-11 (класний керівник - Тамара Тимошенко, староста – Катерина Тягній.

ІІ-ІІІ місце між собою поділили – група ЛГ-41 (класний керівник - Олена Дем’яненко, староста Віталій Чекаленко) та група ОД-31 (класний керівник – Марта Жарова, староста Олексій Федіско).

З відмінними успіхами у навчанні закінчили І семестр наступні студенти: Олена Підпала група ЛГ-22, Олена Чуйко група ЛГ-22, Альона Глебович група ЛГ-31, Юлія Чекаленко група ЛГ-41, Віталій Чекаленко група ЛГ-41, Максим Шкляревський група ЛГ-41, Катерина Коваленко група ЛГ-42, Максим Мацала група ЛГ-42, Анна Кулик група ЛГ-42, Марина Шумейко група ЛГ-42, Іван Криворотько група ЛГ-42, Алла Загорулько група СПГ-11, Катерина Тягній група СПГ-11, Ірина Продан група Б-21, Інна Бабак група Б-31, Вікторія Бихкало група Б-31. Всі вони відзначені дипломами та грамотами.

Дипломом та стипендією Президента України за відмінні успіхи у навчанні та активну участь у громадському житті була відзначена студентка 4-го курсу спеціальності «Лісове господарство» Юлія Чекаленко.

Показники абсолютної, якісної успішності та середнього балу в порівнянні з трьома минулими роками залишаються на тому ж рівні і відповідають вимогам МОН України.

Про підсумки виховної роботи в коледжі за І семестр 2013-14 н.р. доповіла заступник директора з виховної роботи Ірина Решетило. Намічений план основних заходів виконаний в повному обсязі. Велика заслуга в цьому   студентського парламенту, учасників художньої самодіяльності (ВІА «Пори року», ВА «Суцвіття» та танцювального колективу), творчих та трудових гуртків. Особлива заслуга команди КВК «Дрозди», яка стала переможцем Всеукраїнського фестивалю «ЖАРТ ПТИЦЯ -2013» та чемпіоном ігор відкритої Кременчуцької ліги КВК шкільних та юнацьких команд. Надзвичайно цікавими були поїздки груп по історичних, пам’ятних та культурних місцях країни. На закінчення вона поділилася планами роботи на ІІ семестр.

Про спортивні події, які відбулися в коледжі, розповів керівник фізичного виховання Іван Бай. Він відмітив, що помітно зросла кількість студентів які займаються в спортивних гуртках та секціях, захоплюючими стали змагання між студентами з різних видів спорту. Самими активними у змаганнях стали команди груп ЛГ-41 (фізорг Олександр Чорний), ЛГ-22 (фізорг Владислав Богомолов) і ЛГ-33 (фізорг Вадим Бихкало), які посіли призові місця в командних змаганнях.

Минулий рік запам’ятався цікавою захоплюючою зустріччю з Олімпійським чемпіоном 1972 року в Мюнхені Анатолієм Поливодою, тим що команда з кульової стрільби в складі: Світлани Голод, Евгена Вольтера, Юлії Чекаленко вибороли першість міста в індивідуальному та командному заліках до Дня Збройних сил України, команда з міні-футболу стала срібним призером в змаганнях на приз Кубку «Юність Посулля». Головне завдання яке стоїть перед збірною командою коледжу – це підготовка до участі у обласних змаганнях серед команд ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

У виступах викладачів Григорія Пєтухова, Тетяни Коваленко, Сергія Козачкова, Олександра Литвиненка та інших були підтверджені основні напрямки діяльності по виконанню завдань, які стоять перед коледжем на 2014 рік.

В заключному слові директор коледжу Роман Сендзюк подякув всім присутнім за роботу та активну участь в заходах, які проходили в навчальному закладі і окреслив основні завдання на 2-й семестр навчального року, а саме:

- підготовка до проходження акредитації за спеціальністю «Оброблювання деревини»;

- зміцнення навчально-матеріальної бази;

- підвищення якості підготовки студентів;

- вдосконалення та розширення форм і методів профорієнтаційної роботи.

 Володимир Рева, заступник директора з навчальної роботи;

фото – Сергій Козачков

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 826
Відвідувачів сьогодні: 111
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272916