2014-06-17

ЛЬВІВСЬКА ПРИГОДА

14-15 червня студенти груп СПГ-11, ЛГ-11 і ЛГ-31 разом з викладачами Людмилою Колесник та Іриною Андреєвою відвідали прекрасне місто Львів.

Львів - це чудове українське місто з незвичайною історією. Це справжня Україна. Там люди пишаються тим, що вони українці, вони справжні патріоти. Якби нам хоча б трішки їхньої любові до України, я думаю, що  й життя у нас було б кращим.

Львів повен загадок і таємниць. А,  як відомо, студенти – народ допитливий, тому ми вирішили відкрити для себе хоча б декілька з них і поринути у вир пригод. Перші пригоди, звичайно, почалися ще в дорозі. Цілу ніч ми не спали, а дивилися на сонні пейзажі за вікном потяга.

Дуже здивувала викладачів картина, побачена ними зранку, студенти, хоч і їхали відпочивати, та все одно готувалися до заліків.

А прибувши до Львова, ми поринули у казку.

Гарне враження справив Національний лісотехнічний університет України. І, як  по-секрету сказали студенти, цей університет ось майже рік є їх мрією.

Також ми відкрили для себе чарівний світ святинь Львова. Побувавши в 7 церквах, зрозуміли, що це місто, яке своєю історією сягає у середньовіччя.

Та найбільше нас вразила Львівська шоколадна фабрика. Там ми побачили як створюється справді смачний шоколад, побували у світі запашної львівської кави.

Та львів’яни не тільки готують смачний шоколад, а й вміють захищатися від ворогів. Нам провели екскурсію в арсеналі зброї. Це було справді цікаво. Там зберігається різна зброя ще з часів козаків і до сьогодні. Ми відкрили для себе багато нового.

Всім особливо сподобалася екскурсія до Замкової гори. Звідти відкривається неймовірна панорама древнього міста, пейзаж якого такий прекрасний, що аж перехоплює дух.

Тепер, після екскурсії, з стовідсотковою впевненістю  можна сказати, що Львів - це місто левів, адже там налічується  понад 4000 скульптур цієї величної та граційної тварини.

При нагоді обов’язково завітайте в місто левів – Львів! 

Ірина Андреєва, викладач фізики,

Полторак Антон, Загорулько Алла - студенти групи СПГ-11;

фото - авторів

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1528
Відвідувачів сьогодні: 971
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252662