День англійської поезії

 ДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ ПОЕЗІЇ

Позакласна робота з англійської мови посідає чільне місце в системі освітньої підготовки здобувачів вищої освіти.

Вона спрямована на вирішення важливих завдань, які повинні забезпечити поступальний характер навчально-виховного процесу. Важливість позакласної роботи продиктована необхідністю удосконалення вмінь і навичок з аспектів мови та формування компетенцій у видах мовленнєвої діяльності.

Різні форми позакласної діяльності з англійської мови сприяють розширенню світогляду здобувачів вищої освіти, розвитку їх творчих здібностей та естетичних смаків, задоволенню потреб студентської молоді в професійному самовизначенні відповідно до її інтересів та здібностей.

Кожного місяця відбуваються засідання клубу з вивчення англійської мови «Глобус», до участі в яких залучаються охочі студенти. Усі вони усвідомлюють важливість вивчення англійської мови та відчувають потребу в комунікації іноземною мовою. Саме тут студенти мають нагоду опанувати мистецтво правильного оформлення та впорядкування власних висловлювань, поспілкуватися зі своїми однолітками, обмінятися цікавою інформацією.

26 листопада відбулося засідання клубу «Глобус» на тему: «Осінь у творчості англійських поетів».

Члени клубу декламували вірші, демонстрували презентації та розповідали про життєвий і творчий шлях своїх улюблених поетів. З вуст гуртківців лунали поезії сучасних англійських авторів Вільяма Блейка, Дороті Паркер, Джона Кітса, Реймонда Фосса, Вільяма Елінгема та Кетрін Менсфілд. Активну участь у засіданні взяли студенти Анна Попова та Лейла Манойло (обидві СПГ-11), Артем Оксенич (ЛГ-11), Антон Озірський (ЛГ-22), Маргарита Крижановська та Марія Мисник (обидві СПГ-31), Анастасія Шикова (ОО-31) і Яся Шахунова (ЛГ-42). Здобувачі вищої освіти навчилися аналізувати вірші, висловлювати своє власне ставлення до проблем, порушених в поезіях, а також робити їх літературний переклад.

Засідання пройшло в доброзичливій, теплій та щирій атмосфері.

Вадим Кривець, викладач англійської мови;

фото - Таміли Дідик

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 409
Відвідувачів сьогодні: 183
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 253062