ДЕНЬ СОБОРНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ

2014-01-23

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ ТА СВОБОДИ УКРАЇНИ

22 січня ми відзначаємо День Соборності та Свободи України. Це важлива віха у тисячолітній історії України.

Для українського народу, який був позбавлений власної державності, розірваний на частини між сусідніми країнами, проблема соборності завжди була актуальною, тому цю дату ми відзначаємо, як одну із головних в нашій історії.

Цього дня у коледжі були проведені заходи, присвячені «Дню Соборності і Свободи України». Тематична виховна година не залишила байдужими студентську молодь та викладачів. Ведучі нагадали присутнім про історичні події 1919 року. Зі сцени лунали пісні про Україну у виконанні ВІА «Пори року», «Суцвіття» (керівник Віктор Карпець). Танцювальний ансамбль «Перлина» (керівник Тетяна Мінакова) привернув увагу глядача танцями західного та центрального регіонів України. З почуттям патріотизму звучали рядки віршів Василя Симоненка «Україна» у виконанні викладача коледжу Євгена Боргуна.

З вітальним словом виступив директор коледжу Роман Сендзюк, який у своїй промові відмітив також високий працездатний потенціал нашої молоді, про що свідчать успіхи у навчанні студентів закладу. Грамотами були відзначені кращі колективи груп за підсумками І семестру. Ними стали: І місце – група СПГ,Б-11 (класний керівник Тимошенко Т.І., староста Тягній Катерина), ІІ місце – група ЛГ-41 (класний керівник Дем’яненко О.І., староста Чекаленко Віталій), ІІІ місце – група ОД-31 (класний керівник Жарова М.В., староста Федіско Олексій). Дипломами нагороджені відмінники навчання 1-го півріччя.

Групи нового набору продовжували свято як учасники інтелектуальної гри «Що?» «Де?» «Коли?». Девізом конкурсу знавців України стали слова Василя Симоненка «Україно! Доки жити буду доти відкриватиму тебе».

Команди-учасниці показали поважному журі і присутнім, що вони добрі знайомі з історією, культурою рідної Держави. Переможцем в цій грі стала група СПГ,Б-11(класний керівник Тимошенко Т.І., капітан команди Тягній Катерина), ІІ місце посіла група ЛГ-23 (класний керівник Ковальчук О.І., капітан команди Подибайло Дмитро), ІІІ місце – група ЛГ-11 (класний керівник Колесник Л.А., капітан команди Живогляд Олександр). Всі учасники змагань отримали дипломи та подарунки.

 Ірина Решетило, заступник директора з виховної роботи;

фото – Сергій Козачков

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 690
Відвідувачів сьогодні: 341
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265757