Засідання клубу англійської мови

Коледж мотивує викладачів постійно підвищувати рівень володіння іноземними мовами участю у міжнародних конференціях. Також викладачі наполегливо працюють над самоосвітою та професійним зростанням, проходячи курси, беручи участь у круглих столах, майстер-класах, які організовують викладачі іноземної мови.

Кращому опануванню англійської мови сприяє самостійне навчання педагогів на різноманітних платформах. Найбільшою популярністю серед викладачів Лубенського лісотехнічного фахового коледжу користуються програми BBC Learning English, Duolingo, Babbel, Memrise, Rosetta Stone.

Навчальні платформи дають викладачам можливість за короткий проміжок часу здобути компетенції у говорінні та аудіюванні, сформувати фонематичний слух і покращити вимову.

5 вересня відбулося перше в новому навчальному році засідання клубу з вивчення англійської мови "Linguist", до участі в якому долучилися всі викладачі коледжу.  На початку зібрання керівник клубу, викладач англійської мови Вадим Кривець, познайомив учасників засідання з планом роботи клубу на поточний рік, який було одноголосно схвалено.

Учасникам засідання було запропоновано для  обговорення тему "Освітній процес в Україні та англомовних країнах". Очільник клубу  презентував колегам новий лексичний матеріал, граматичні структури та моделі для оформлення усного мовлення.

Учасники зібрання виявляли пізнавальний інтерес, обмінювалися думками, вчилися вживати мовний матеріал та будувати висловлювання за опорою та без неї. Засідання пройшло у щирій та невимушеній атмосфері, і всі учасники зібрання здобули цінний досвід спілкування англійською мовою, розширили свою мовну обізнаність та духовно збагатилися.

Вадим КРИВЕЦЬ, викладач англійської мови, керівник клубу;

фото – Аліни КОЗАЧКОВОЇ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 298
Відвідувачів сьогодні: 174
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 359905