Зустрічаємо школярів

Майже непомітно пролітають останні шкільні роки навчання в стінах рідної «альма-матері» та настає час вибору свого майбутнього фаху. Вибір професії – це своє майбутнє, це прийняття дорослих рішень, це велика кількість альтернативних варіантів, це різноманітні фактори.

Стало гарною традицією проведення пізнавальних екскурсій для школярів територією навчального закладу та дендропарком ім. В.Д. Байтали. 5 березня до Лубенського лісотехнічного фахового коледжу завітали гості – учні 8-А класу Першої гімназії ім. Матвія Номиса на чолі з класним керівником Оксаною Пестременко.

Для ознайомлення зі спеціальностями, опанування яких здійснюється в нашому коледжі, викладачі фахових дисциплін Єлізавета Грибович, Микола Якименко, Вікторія Сендзюк та Олександр Ковальчук провели екскурсію територією навчального закладу, сучасними спортивними майданчиками, навчальними аудиторіями, демонструючи фахові вміння, яких набувають здобувачі освіти.

Діти ознайомились з різними видами деревно-чагарникових та квіткових рослин використаними для озеленення території, відчули себе справжніми студентами посмакувавши смаколиками в студентській їдальні, зробили фотознімки на пам'ять.

Завершення візиту відбулося у дендропарку коледжу під керівництвом завідувача навчально-виробничими практиками Андрія Рудика, під час якої учні ознайомилися із екзотами деревної рослинності України, побачили елементи ландшафтної архітектури: декоративного садівництва та фітодизайну. Також відбулося знайомство із представниками хвойних та листяних деревних порід, методами і способами орієнтування в лісі.

Розглянувши переваги навчання в коледжі, бажаємо майбутнім випускникам вдалого вибору професії, адже це вибір життєвого шляху, вибір долі.

Чекаємо нових зустрічей зі школярами та майбутніми абітурієнтами нашого коледжу!

Андрій РУДИК, завідувач навчально-виробничими практиками;

фото - автора та Софії МАРТИНОВОЇ, студентки групи СПГ-31

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4
Відвідувачів сьогодні: 3
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271384