Втілення дипломного проєкту в життя

Найбільш відповідальним етапом підготовки здобувача освіти за освітньо-професійною програмою «Садово-паркове господарство» є виконання дипломного проєкту. Важливо, щоб розробка мала практичне значення, була актуальною та перспективною для реалізації.

На замовлення директора Академічного ліцею імені братів Шеметів у м. Лубни Наталії Брекало студентка випускного курсу Марія Григоренко виконала свій дипломний проєкт, присвячений реконструкції та озелененню території даного ліцею.

Озеленення території навчального закладу має важливе значення. Знайомство людини з природою формується ще з раннього дитинства. Зелені насадження на території школи – правильне рішення, вони не лише прикрашають її, а й використовуються у навчальному та виховному процесі розвитку дитини.

Завданням дипломної розробки стало створення зони відпочинку, яка буде функціонувати для здобувачів освіти зі сторони головного входу в ліцей.

У проєкті домінуючим об’єктом стала кругова лава зі штамбовим деревом, запроєктовані лави та насадження хвойних і декоративно-листяних видів, асфальтове покриття головної доріжки змінено на тротуарну плитку.

Важливо, що захищаючи свій дипломний проєкт при комісії, Марія вже могла продемонструвати частину втіленого в життя проєктного рішення, реалізованого здобувачами освіти ліцею.

Віримо, що втілені в життя проєкти наших випускників декоруватимуть та збагачуватимуть ландшафти різноманітних куточків нашої квітучої України.

Марія ГРИГОРЕНКО, випускниця спеціальності

«Садово-паркове господарство» 2024 року;

Єлізавета ГРИБОВИЧ, керівник дипломного проєкту;

фото - Марії ГРИГОРЕНКО

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 195
Відвідувачів сьогодні: 68
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 267461