Обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Лісове господарство»

23 січня відбулося розширене засідання робочої групи з розробки освітньо-професійної програми «Лісове господарство» освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 205 «Лісове господарство» з метою ознайомлення із проєктом освітньо-професійної програми «Лісове господарство», вступ 2024 року.

Серед присутніх були викладачі групи забезпечення освітньо-професійної програми, голови циклових комісій коледжу, роботодавці і випускники минулих років (Павло Руденко, лісничий Лубенського лісництва філії «Полтавське лісове господарство» ДП «Ліси України», Артем Долгов, помічник лісничого Приміського лісництва філії «Миргородське лісове господарство» ДП «Ліси України») та здобувачі освіти випускного курсу спеціальності 205 Лісове господарство. Присутні мали можливість завчасно ознайомитися з проєктом ОПП, оскільки він з 31 грудня 2023 року знаходиться на сайті Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

На засіданні було заслухано інформацію про діяльність робочої групи з розробки освітньо-професійної програми «Лісове господарство» освітньо-професійного ступеня «фаховий молодший бакалавр» за спеціальністю 205 Лісове господарство. Робоча група в своїй роботі керувалася Методичними рекомендаціями розроблення освітньо-професійної програми та навчального плану підготовки фахівців фахової передвищої освіти.

Учасники активно попрацювали, було звернено увагу на всі зміни та уточнення, а зібрана інформація буде використана для удосконалення якості підготовки здобувачів фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Лісове господарство».

Олександр КОВАЛЬЧУК, голова робочої групи

фото – Аліни КОЗАЧКОВОЇ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2241
Відвідувачів сьогодні: 236
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273472