Навчальна практика з дендрології

Навчальна практика із дисципліни «Дендрологія» для студентів другого курсу передбачає вивчення, підбір і широке впровадження в лісові та садово-паркові насадження різноманітного асортименту місцевих та інтродукованих видів хвойних, листяних та вічнозелених рослин.

Завдання практичної підготовки полягає не тільки в засвоєнні теоретичного матеріалу, а й в розвитку навичок використовувати дендрологічні знання для цілей лісознавства та ландшафтного дизайну.

Протягом п’яти днів студенти з викладачами проходять екскурсійними маршрутами територією навчального закладу, лісовими масивами та захисними насадженнями села Терни, дендропарком коледжу, відвідують та знайомляться із асортиментом декоративного розсадника «Осокор» в с. Лазірки, дендропарків та ботанічних садів України.

Студенти збирають та гербаризують близько 80 видів деревних рослин, створюють колекції суцвіть, проводять фенологічні спостереження.

Теоретичні знання дисципліни повинні бути вміло використані для вирішення практичних завдань, саме тому навчальна практика невід’ємний елемент підготовки фахівця лісового та садово-паркового господарства.

Єлізавета Грибович, викладач дендрології;

фото - Ангеліни Чичул та автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 402
Відвідувачів сьогодні: 163
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 308914