Міжнародний день спорту заради розвитку та миру під гаслом «Посади дерево – вирости мир»

Доведено, що спорт має численні переваги як для фізичного, так і для психічного здоров’я. Відзначаючи Міжнародний день спорту заради розвитку та миру, ми можемо заохотити більше людей брати участь у спорті та пожинати позитивний вплив, який він має на їхнє загальне благополуччя.

Студенти Лубенського лісотехнічного фахового коледжу також взяли участь у заходах, присвячених Міжнародному дню спорту заради розвитку та миру. Зокрема, було організовано забіг дендропарком #idsdp.

Війна в Україні вбиває все живе. Смерть, каліцтво, знищення стосується не лише людей, а й усіх видів флори та фауни. Страждає повітря, земля, відбуваються незворотні екологічні зміни. Наслідки цих варварських подій потребуватимуть десятиліть відновлення, багато фінансових, інтелектуальних, людських ресурсів, але життя триває і крок за кроком ми маємо відроджувати нашу багатостраждальну країну та природу.

Цього дня було проведено екологічну акцію з висадки дерев. Тепер на території навчального закладу будуть рости ще нові ялинки. Ми врахували рекомендації Національного олімпійського комітету, узявши за основу гасло «Посади дерево – вирости мир».

Можемо із гордістю передати естафету нашим вихованцям-випускникам посадити дерево, використавши під фото хештег #plantatreegrowthepeace.

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 337
Відвідувачів сьогодні: 89
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271470