Інтелектуальний конкурс «Брейн-ринг». Продовження…

Гарна традиція – проведення різноманітних пізнавальних заходів у коледжі в рамках декади циклової комісії спеціальності «Лісове господарство» мала продовження 20 березня. До виконання цікавих та нестандартних завдань долучилися студенти 3-го та 4- курсів цієї спеціальності.

Значний вклад у підготовку та проведення інтелектуальної гри «Брейн-ринг» внесли вихованці гуртка «Лісове та садово-паркове господарство» («Лісознавство») Лубенської філії Комунального закладу Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді», координацію роботи якого здійснює завідувач навчально-виробничими практиками, викладач фахових лісогосподарських дисциплін Андрій Рудик.

Свої знання демонстрували команди академічних груп ЛГ-31, ЛГ-33 та збірна команда студентів випускного курсу. За дотриманням правил гри слідкувало журі, яке очолювала викладач фахових дисциплін Єлізавета Грибович.

Близько години тривала запекла боротьба між командами, протягом якої учасники вирішували завдання не лише теоретичного і практичного характеру, а й пов’язані з логічним мисленням та кмітливістю, із наступних фахових дисциплін: «Ботаніка», «Геодезія», «Дендрологія», «Механізація лісового господарства», «Лісівництво», «Лісозахист», «Деревинознавство та лісове товарознавство», «Лісова таксація та лісовпорядкування», «Лісові культури та лісова меліорація», «Лісокористування», «Охорона  праці та безпека життєдіяльності в галузі», а також «Іноземна мова за професійним спрямуванням».

Крім того, протягом гри, майбутні лісівники взяли участь у двох конкурсах: «Лісовий клунок (мішок)», де визначали представників хвойних деревних порід за шишками, та «Блукаючи стежинами деревостану», в якому на кілька хвилин стали інженерами-таксаторами під час опису і обґрунтуванні лісівничо-таксаційних показників деревостану.

В запеклій та невимушеній боротьбі перемогу здобула збірна команда груп 4-го курсу. Приємно зазначити, що лише на кілька балів від переможців відстали команди груп ЛГ-31 та ЛГ-33.

Всі учасники інтелектуальної гри були відзначені грамотами та смаколиками.

Андрій РУДИК, завідувач навчально-виробничими практиками, організатор конкурсу;

фото - Ігоря ДАЦЕНКА, студ. гр. ЛГ-43 та Юрія ВЕЛИЧКА – студ. гр. ОД-31

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2536
Відвідувачів сьогодні: 543
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271924