Долучилися до забігу, який пройшов у рамках Міжнародної акції

26 листопада стартувала міжнародна акція «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства», що триватиме до 10 грудня. Цьогоріч акція розпочалася забігом «Acting for survivors», який відбувся у дитячому парку ім. О.Донченка.

Головною метою проведення забігу є привернення уваги до злочинів насильства з боку військових російської федерації. Це солідарний прояв небайдужості до осіб, які пережили чи переживають травматичний досвід, пов’язаний з військовими діями в Україні. До участі у забігу долучилися заступниця лубенського міського голови Ірина Харченко, студентська молодь Лубенського лісотехнічного фахового коледжу, Лубенського медичного фахового коледжу, учні закладів освіти громади та інші небайдужі громадяни.

Захід організований Лубенською міською радою, UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення, у партнерстві з громадською організацією «Асоціація експертів із запобігання та протидії гендерно зумовленому насильству» (GBV Асоціація експертів) у межах проєкту «Міста, вільні від домашнього насильства» за підтримки уряду Канади (Embassy of Canada toUkraine) та Великої Британії (British Embassy Kyiv).

Цьогоріч кампанія покликана привернути увагу населення до злочинів насильства з боку російської федерації та способи допомоги для постраждалих: ззовні - через наявні соціальні сервіси в країні та самостійно - через постійну підтримку власного фізичного здоров’я і психоемоційного стану.

Викладачі та студенти коледжу 26 листопада долучилися до забігу, який пройшов у рамках Міжнародної акції «16 днів активізму гендерно зумовленого насильства».

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи;

фото - Віктора СЕМЕНЦЯ та Яни ПЕЛИПАНЬ

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 853
Відвідувачів сьогодні: 233
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 271614