20-й ювілейний випуск бакалаврів - 2024

7-8 травня у Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України проводився захист робіт на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти студентами заочної форми навчання міжкафедральної навчальної лабораторії, що функціонує на базі Лубенського лісотехнічного фахового коледжу.

Це 20 ювілейний випуск студентів ОС «Бакалавр» за спеціальностями «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» та «Деревообробні і меблеві технології».

Для наших юних бакалаврів – це був, мабуть, найхвилюючий і найвідповідальніший етап за весь період навчання в університеті… Адже, для них це завдання на кмітливість та ерудицію, а подекуди парадоксальність і дотепність думки, дебати на професійні значущі теми, адже вони презентують свій перший науковий доробок, здібності до наукової діяльності.

Заступник директора ННІ Сергій Ковалевський привітав студентів з важливим етапом та зазначив, що досвід наукового пошуку який став основою підготовки бакалаврських кваліфікаційних робіт буде затребуваний також у здобутті ОС "Магістр" та майбутній професійній діяльності.

Вітаємо наших бакалаврів із успішним захистом та щиро зичимо у житті не втрачати ентузіазму, не зупинятися на досягнутому – вчитися, досягати нових вершин для майбутнього нашої  демократичної, незалежної, сильної і непоборної України!

Вікторія СЕНДЗЮК, завідувач Міжкафедральної навчальної

лабораторії НУБіП України на базі Лубенського

лісотехнічного фахового коледжу;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 833
Відвідувачів сьогодні: 251
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 315537