ЕКСКУРСІЯ ДО ЛЬВОВА

2013-04-22

ЕКСКУРСІЯ ДО ЛЬВОВА

Вечір 18 квітня пройшов швидко, адже група ЛГ-12 збирала валізи для мандрівки якої так довго чекала.

Це подорож до культурної столиці України - в славне місто Львів.

І ось потяг рушив. Піднесений настрій несподіванки яка нас чекала не згасав протягом всієї поїздки. В вагоні розважали себе інтелектуальними іграми, теплими жартами, захоплюючими історіями. Прибувши до Львову ми з перших секунд були глибоко вражені таким дивним для нас містом, з європейською архітектурою, вузенькими вуличками та привітними людьми. Взагалі місто має інший характер так би мовити інше виховання яке просто притягує своєю гостинністю.

Тригодинна екскурсія по Львову дала змогу познайомитись з найстарішою частиною міста,відвідати церкви різних релігій,безліч музеїв та низку цікавих магазинів. Також ми відвідали височезну Ратушу яка подарувала нам чудовий краєвид усього міста. Вільний час розпустив нашу групи по Ринковій площі і ми з головою занурились у спокійне європейське містечко, відвідали декілька кафе які вражають своєю тематикою, та придбали сувеніри і подарунки. Ночівля була в зручному хостелі неподалік від центру.

Не встигли ми насолодитись цим містом як потрібно знову рушати в дорогу, і група втомлене але задоволена поїхала додому. Львів дав змогу поринути у інший, безтурботний світ в якому немає негараздів, в якому царює злагода та гармонія, де зовсім інші люди які готові допомогти будь кому.

Львів – це казка, мрія про щасливе життя і прекрасне співіснування людей. Я закоханий в це місто!!!

Від імені всієї групи хочу подякувати адміністрації коледжу та особисто директору за організацію такої незабутньої поїздки.

Андрій Павлюченко, класний керівник групи ЛГ-12, викладач фізичного виховання;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 392
Відвідувачів сьогодні: 200
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266894