Завершилася перша частина навчальної пAрактики з дисципліни "Лісова таксація і лісовпорядкування"

ЗАВЕРШИЛАСЯ ПЕРША ЧАСТИНА НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ З ДИСЦИПЛІНИ "ЛІСОВА ТАКСАЦІЯ І ЛІСОВПОРЯДКУВАННЯ"

Перша (літня) частина навчальної практики з дисципліни «Лісова таксація і лісовпорядкування» для студентів ІІІ курсу, які навчаються за спеціальністю «Лісове господарство» проходила у лісовому фонді Лубенського лісництва ДП «Полтавське лісове господарство».

Це довгоочікувана можливість завершити вивчення нескучної теорії та складних формул (особливо після навчання, частина якого була у дистанційному форматі з відомих усім нам причин) та спробувати свої сили під час польових лісотаксаційних робіт.

Студенти мали змогу безпосередньо у лісі навчитися користуватися лісотаксаційними приладами для вимірювання таксаційних ознак як окремого дерева, так і для сукупності дерев: вимірювальними вилками, у тому числі сучасною електронною вимірювальною вилкою Нaglöf Digitech Professional, висотомірами та повнотомірами (реласкапоми).

Також студенти оволоділи практичними навичками по закладанню пробних площ у лісостані та визначенню основних таксаційних ознак деревостану зокрема та лісового насадження в цілому окомірно-вимірювальним та вибірково-вимірювальним методами.

У польових умовах навчальна практика вчить студентів вирішувати спільні навчальні завдання, працювати у команді, бути відповідальними, цілеспрямованими та старанними.

Олександр Литвиненко, Роман Сендзюк, керівники практики;

фото - Олександра Литвиненка та Віктора Дерев'янка, студ. гр. ЛГ-33

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1823
Відвідувачів сьогодні: 487
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265318