Кабінет математики

КАБІНЕТ МАТЕМАТИКИ

Серед усіх наук, що відкривають людству шлях до пізнання законів

природи, наймогутніша, найвеличніша наука – математика.

Софія Ковалевська

Кабінет математики  було засновано в 1929 році, коли навчальний заклад набуває статусу технікуму лікарських і технічних рослин.

З 1950 року технікум перепрофілюється в лісовий, зростає вимогливість до навчально-виховного процесу. Цього ж року в навчальному закладі призначаються завідувачами кабінетів висококваліфіковані спеціалісти. Кабінет математики очолює Олійник Прокіп Олексійович,  випускник Полтавського сільськогосподарського інституту. Він є фундатором по створенню оновленої матеріально-технічної бази кабінету.

З 1959 по 1964 роки викладає математику і фізику та завідує кабінетом Киричейко Марія Іванівна, випускниця фізико-математичного факультету Глухівського Державного учительського інституту.

Наступником викладачів математики стає Саранчов Олександр Кузьміч, який в період з 1964 по 1979 роки очолював кабінет математики.

В 1981 році викладачем математики, фізики і комп’ютеризації виробництва приймається  Андреєв Віталій Георгійович, випускник фізико-математичного факультету Харківського державного університету ім. О.М. Горького. Очоливши кабінет, він удосконалює його зміст та оформлення на професійному рівні, розширює наповнюваність сучасними дидактичними матеріалами, які  служать  незамінними помічниками  при вивченні тем та розв’язуванні задач з математики. У творчому доробку Віталія Георгійовича – ряд навчальних посібників з математики для учнів шкіл, студентів технікумів і ПТУ, низка методичних розробок, що і сьогодні використовуються колегами з інших ВНЗ.

Завдяки Андреєву В.Г. та його студентам, кабінет наповнюється дидактичними матеріалами, а набутий дидактичний матеріал і до сьогодення

Водночас, математику з 1999 року викладає Андреєва Ірина Миколаївна, випускниця фізико-математичного факультету Київського державного університету ім. Т.Г.Шевченка. Її заняття – цікаві та різноманітні. Завдяки Ірині Миколаївні використання інноваційних технологій стає невід’ємною складовою при проведенні занять.

2010 року до Лубенського лісотехнічного коледжу приходить працювати молодий спеціаліст Пелипань Яна Миколаївна, випускниця, фізико-математичного факультету, спеціальності «математика, інформатика (адміністрування навчальних комп’ютерних програм)» Київського державного університету ім. М.П.Драгоманова.

Яна Миколаївна зарекомендувала себе висококваліфікованим спеціалістом, під час навчального процесу створює необхідні умови для повного розуміння студентами матеріалу, використовуючи сучасні методи та засоби навчання з 2014 року – вона завідувач кабінету математики.

З 2012 по 2014 роки викладачем математики та завідувачем кабінету математики стає Колесник Людмила Анатоліївна, випускниця фізико-математичного факультету Харківського державного педагогічного інституту. Людмила Анатоліївна досконало володіє загально-педагогічними та методичними прийомами, практикує проведення нестандартних занять, що робить їх  цікавими та захоплюючими.

На сьогоднішній день кабінет математики забезпечений сучасними технічними засобами навчання: комп’ютерною технікою, мультимедійним проектором тощо.

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2669
Відвідувачів сьогодні: 169
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 264483