Сад злакових трав

САД ЗЛАКОВИХ ТРАВ

В останні роки стало модно оформляти сади в натуральному стилі – «натургарден», – імітуючи куточки природи з красивими дикорослими рослинами, посадженими в природному безладді.

Один з різновидів натургардена – сад злакових трав. Стильний, невибагливий, стійкий до примх природи, він створюється на багато років і вимагає мінімум добрив і догляду. Він надзвичайно гарний пізньої осені і взимку.

Завдяки співпраці з розсадником декоративних рослин Осокор територію нашого коледжу прикрасили декоративні злакові трави різноманітних видів та сортів. Володіючи самими немислимими формами і розмірами, вони можуть втілити в живу казку будь-які бажання і фантазії.

 

Захоплюючий світ злаків пропонує необмежені можливості для ландшафтного оформлення. Головне – це, звичайно ж, їх природна краса і елегантність, вуальна прозорість і незвичайна легкість. Спокійний і ненав'язливий шарм злаків відкривається найчастіше тільки з другого погляду –  коли вітер таємниче шелестить їх листям, пробуджуючи асоціації хвилюючої ниви, або коли зимовий іній перетворює їх суцвіття в справжні скульптури.

Єлізавета Грибович, викладач фахових дисциплін;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 480
Відвідувачів сьогодні: 135
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 264966