ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ВСЕСВІТНЬОЇ ІСТОРІЇ

2013-04-10

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ВСЕСВІТНЬОЇ ІСТОРІЇ

9 квітня в аудиторії №302 у групі ЛГ-12 відбулося  відкрите заняття  з дисципліни  «Всесвітня історія» викладача історії, географії та менеджменту Оніщенко Наталії Юріївни.

Тема лекційного заняття: «Велика Британія в другій половині ХХ ст. - початок ХХІ століття». Заняття було присвячено унікальній жінці-політику Маргарет Тетчер, яка померла напередодні.

Мета заняття полягала в оволодінні студентами знаннями з нової теми, аналізувати історичний матеріал, вчитися розуміти практично-наслідкові зв’язки розвитку суспільства й уміння їх використовувати в професійній і соціальній діяльності, прививати культурну поведінку, сприяти формуванню ідей, поглядів, звичок оцінювати з точки зору творчості, логічно мислити. Виховувати студентів в дусі толерантності, вміння жити в багатокультурному суспільстві. Розвивати здатність студента орієнтуватися в проблемах сучасного суспільно-політичного життя.

На занятті студенти-першокурсники продемонструвати вміння готувати і презентувати публіці повідомлення на задану тему, брати участь у діалогах, володіння термінологією, позитивне ставлення до вивчення країни, економіки, культури, мову яку вони до речі опановують на заняттях з іноземної, а також робити висновки. Матеріал лекції постійно пов’язувався з проблемами  сьогодення, зв'язками з історією нашої країни, із матеріалами інших дисциплін.

Використані під час заняття різні  методи навчальної діяльності, мотивація, мозковий штурм, проблемна бесіда, презентація з теми, а також влучно підібрані відеоролики, отримали схвальну оцінку 17 колег, які були присутніх на заході.

Наталія Оніщенко, викладач історії;

фото – Сергій Козачков

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1020
Відвідувачів сьогодні: 210
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266346