Новорічна пошта: лист від нашої випускниці...

НОВОРІЧНА ПОШТА: ЛИСТ ВІД НАШОЇ ВИПУСКНИЦІ...

Доброго дня мій улюблений коледж!!! Хочу привітати весь колектив з Новорічними Святами та Різдвом Христовим!

Від щирого серця бажаю Вам процвітання, розвитку, натхнення, вдячних та розумних студентів, нових вершин і багато цікавих подій!!!

Дякую, що надихали нас, розкривали особистості та давали віру в себе(!!!) піклувались про кожного і навіть не тільки в навчанні. Такого відношення до студентів, я впевнена немає ніде.... Відчуття однієї родини лишається по сьогодні (і навіть не віриться, що минуло майже 9 років!!!)

Велика шана керівництву Лубенського лісотехнічного коледжу за такий професіоналізм, організацію, порядок, неймовірну красу і таке насичене студентське життя; за те що забираєте найкращих навколо себе!!! І особливо Андрєєвій Ірині Миколаївні, нашому куратору, КЛАСНІЙ МАМІ♥.

Ви завжди в моєму серці, як взірець добра, мудрості, справжньої краси жінки, професіонала, мами, подруги... Вам окреме щире Дякую і вибачте, що так рідко приїжджаємо…

Вдячна абсолютно кожному, адже крім безцінних знань Ви познайомили нас з прекрасним, дали нам стійкий фундамент навичок на якому можна будувати і розбудовувати. Художні та спортивні керівники коледжу, дякую, що давали можливість проявити себе, відчути смак насолоди від перемог на кожному конкурсі художньої самодіяльності, особливо одягаючи нашу прекрасну форму, відчувала велику впевненість та гордість, що представляю Лубенський лісотехнічний коледж!!!

До речі можу похвалитись, працюю по професії, вона сама мене знаходить…

Проживаю у Великій Британії і працюю на підприємстві NEWEY, яке займається вирощуванням декоративних рослин, і має багато теплиць (шкільні відділення, вирощуємо деревовидні рослини і кущі із закритою кореневою системою для зелених центрів і магазинів. Є все: і квіти і дерева і плодові в тому числі.

До речі є багато видів рослин, які вчила на дендрології, одним словом дійсно вдячна, своїй альма-матері лісотехнічному за все.

P.S. Перед Різдвяними святами, коли вільний від щоденних турбот хочеться подякувати і згадати прекрасні студентські роки…

 Надія Суліма, випускниця 2011 року

 Додамо від себе, що приємно отримувати подібні листи від наших випускників! Бажаємо Надії успіхів!

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1796
Відвідувачів сьогодні: 526
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266662