ПЕРЕМОГА ОДНА ДЛЯ ВСІХ

2013-05-10

ПЕРЕМОГА ОДНА ДЛЯ ВСІХ

Травень цього року щирий на свята. Але однією з головних подій є День Перемоги.

7 Травня студенти нашого коледжу (Іщенко Ярослав, Ляшенко Євгеній ЛГ-22) декламували воєнні поезії на міськрайонному конкурсі читців «І подвиг солдата у наших серцях хай буде нащадкам на пам’ять», в якому брали участь 65 учасників. Зворушливі виступи  не залишили нікого байдужим до історичних  подій 1941-1945 років. Євгеній Ляшенко (група ЛГ 22) читав військовий гумор, що внесло до конкурсу позитивну родзинку. Євгеній  став лауреатом літературних баталій. 

Наступного дня у коледжі  зустрічали і вшановували наших ветеранів-колишніх працівників навчального закладу. Зустріч стала знаменною подією для студентів та працівників. Зі сцени лунали пісні  повоєнних років, вірші про страшні фронтові будні. Директор коледжу Роман Сендзюк запросив на сцену ветеранів війни Івана Олександровича Курдибаху та Якова Цалєвича Муравніка для привітання і подяки від нащадків.

Гучними оплесками зал підтримав виступ Олександра Курдибахи, який заспівав пісню «Огонёк».

Тематичні презентації про війну супроводжували виступи наших артистів. І хоча свідків цих трагічних подій стає з кожним роком менше - ми пам’ятаємо і шануємо тих, хто нас захищав.

Тому і збираємось усім колективом 9 Травня  з прапором, квітами і йдемо вшановувати загиблих під час Великої вітчизняної війни до могили невідомого солдата у с.Терни. Із розповідей учасників війни відомо, якою ціною дісталась нам перемога. І якщо кожний з нас гордиться своєю історією, своєю сім’єю, своїм  коледжем - це наше свято!

 Ірина Решетило, заступник директора з виховної роботи;

фото - Сергій Козачков

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1861
Відвідувачів сьогодні: 557
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266693