ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК ВІД ЛЕГЕНДАРНОГО АНДРІЯ БІБИ

Упродовж майже півтори години тривав традиційний Олімпійський урок за участю екс-капітана київського «Динамо», заслуженого майстра спорту СРСР Андрія Біби

Всюди гарно виграють кияни -

Не страшні їм форварди й тарани!

Бібу і Мунтяна, Сабо, Поркуяна

Ждуть медалі, ждуть.

Як Соснихін в нападі зіграє -

То "Торпедо" з Києва тікає,

Біба розпечатав їм ворота

І відбив від золота охоту.

 Відразу з трьох «трибун» актової зали прагнули «пресингувати» своїми запитаннями школярі і студенти Посульського краю (а їх було майже 500) Андрія Бібу. Не вдалося! Адже Андрій Андрійович фахово і доступно не тільки розповідав про улюблену гру мільйонів, своє київське «Динамо», про своїх колег по команді, автографи Пеле на радянських десятикарбованцевих купюрах, а й встигав вручати різноманітні олімпійські та футбольні сувеніри і навіть поставити автограф на своєму календарику.

Книжки від Юрія Бондаря та його сина Володимира, які Юрій Володимирович презентував для учасників Олімпійського уроку з легендою українського футболу Андрієм Бібою, розлетілися миттєво. Навіть один примірник знову повернувся до Києва. Андрій Андрійович вирішив знову «пройтися» через «цифри і факти»ЧЄ-2012.

До речі, це відповідь тим, хто запитував мене - хто нам допомагає. Один з таких - засновник газети «Український футбол» Юрій Бондар. За це Юрію Володимировичу наша щиросердна подяка!!!
Цілу торбу найрізноманітніших сувенірів, а це, зокрема, м’ячі, футболки, вимпела привіз для учасників Олімпійського уроку перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко: «Натомість отримав масу задоволення від спілкування з юним спортсменами. Обов’язково і надалі підтримуватимемо усі починання  Моторного і Сендзюка. Це наша спільна справа – виховувати сильну, спритну і патріотичну молодь. Особливо був зворушений, коли в єдиному пориві всі заспівали Гімн України. Тільки заради цього треба їхати до Лубен».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1380
Відвідувачів сьогодні: 153
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272958