Зліт шкільних лісництв Полтавської області

 2016-06-08

ЗЛІТ ШКІЛЬНИХ ЛІСНИЦТВ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

8 червня  у нашому коледжі відбувся обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

Проведення зльоту організовано Полтавським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Лубенським лісотехнічним коледжем за участі Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства та Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації.15 команд з усіх куточків області змагалися в Лубенському лісотехнічному коледжі. Головою журі став Юрій Тараненко – начальник Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства. Також оцінювали роботи учасників Віталій Бедніна – директор Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді,  Ірина Решетило – заступник директора з виховної роботи Лубенського лісотехнічного коледжу, Валентина Гордієвська та Ангеліна Чичул – викладачі Лубенського лісотехнічного коледжу.

Кожна команда, за правилами, мала у складі трьох учасників – вихованців шкільного лісництва. Мета конкурсу полягала у виявленні кращих юних знавців лісової галузі та перевірці конкурсантів на оригінальність та організованість. Так, першим етапом стала виставка-представлення діяльності шкільного лісництва. Потім кожна команда отримала завдання на перевірку знань: визначити породи дерева за зразком насінини та деревиною, робота з гербарієм, назвати вірну назву комахи за її зразком, впізнати гриб за фотографією тощо. Заключним випробуванням стала презентація команд на сцені перед членами журі.

 

 

 

 

За висновками журі, І місце дісталося шкільному лісництву із Худоліївської ЗОШ І-ІІІ ст. із Семенівського району. Ця команда працює під керівництвом Посульського лісництва ДП «Лубенський лісгосп». ІІ пісце отримали конкурсанти із Великосорочинської ЗОШ І-ІІІ ст. від Гоголівського лісництва ДП «Миргородський лісгосп», ІІІ – учні Лютенської ЗОШ І-ІІІ с. імені Героя Радянського Союзу М. Л. Величая від Лютенського лісництва ДП «Гадяцький лісгосп».

Саме ці діти будуть представляти честь Полтавщини на Всеукраїнському зльоті в Житомирі. Тепер вони будуть рік готуватися до такого серйозного заходу і обов’язково отримають першість!

Щиро вітаємо команду Худоліївського шкільного лісництва та її беззмінного керівника Миколу Івановича Козлова! У нелегкій боротьбі юні лісівники здобули перемогу серед п'ятнадцяти команд Полтавщини.

 

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 5
Відвідувачів сьогодні: 5
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 270392