Конкурс стартував!

 КОНКУРС СТАРТУВАВ!

Стартував щорічний мовно-літературний конкурс ім. Тараса Шевченка, відкриття якого у нашому коледжі  відбулося 19 жовтня.

В актовій залі зібралися першокурсники та прихильники творчості Тараса Григоровича Шевченка - викладачі та студенти коледжу. Захід мав на меті заохотити молодь до розвитку творчих здібностей, привернути увагу до актуальності постаті Шевченка в наш час, оскільки країна знову переживає важкі часи, і залишені нам у спадок вірші Кобзаря є водночас актуальними і пророчими.

Протягом літературно-мистецького заходу у виконанні першокурсників пролунали поезії Тараса Шевченка, що стали улюбленими і маловідомі, які розкривають багатогранність творчості й душі митця, пісні на слова Шевченка, продемонстровано тематичні відеофільми.

У своєрідній поетичній естафеті взяли участь першокурсники Владислав Лебідь і Олексій Фесик (група ЛГ-11), Дмітрій Куриленко, Вадим Онищенко та Максим Щочка (ЛГ-12), студенти об’єднаної групи СПГ,ОД-11 Станіслав Лавровський, Лейла Манойло, Анна Попова, Олена Сирисько, Анастасія Черняк та Катерина Іванченко. Подякою аматорам сцени стали оплески глядачів.

Захід підготували та провели заступник директора з виховної роботи, викладач української мови та літератури Аліна Козачкова та Світлана Корнієнко, викладач української мови та літератури.

Аліна Козачкова, заступник директора з виховної роботи,

Світлана Корнієнко, викладач української мови та літератури.

фото -Аліни Козачкової

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 653
Відвідувачів сьогодні: 337
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265753