Представники коледжу взяли участь у засіданні ректорату НУБіП

 ПРЕДСТАВНИКИ НАШОГО КОЛЕДЖУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ РЕКТОРАТУ НУБІП УКРАЇНИ

24 грудня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

Від Лубенського лісотехнічного коледжу у ньому прийняли участь директор коледжу Роман Сендзюк та завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України на базі Лубенського лісотехнічного коледжу Вікторія Сендзюк.

Про роботу між кафедральних лабораторій доповів проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Їхня кількість зросла до дев’яти, навчають тут за 33 спеціальностями. Загальна кількість студентів у міжкафедральних навчальних лабораторіях 1113 особи, найбільше – в Мукачівській, яка діє на базі Мукачівського аграрного коледжу – 243.

Досить велика частка дисциплін – до 70% - викладаються дистанційно онлайн. Серед пріоритетів розвитку міжкафедральних лабораторій: підвищення якості навчального процесу, збільшення кількості навчальних годин, які викладаються дистанційно, поліпшення матеріальної бази, залучення викладачів закладів освіти, на базі яких функціонують лабораторії, переглянути рівень оплати праці співробітників лабораторій.

Про підготовку фахівців доповіли керівники: міжкафедральної навчальної лабораторії на базі Лубенського лісотехнічного коледжу Вікторія Сендзюк, на базі Бобровицького коледжу економіки та менеджменту Андрій Матвієнко, на базі Ірпінського економічного коледжу Валентина Вдович.

Ректорат прийняв рішення встановити контроль за відвідуваністю занять студентами та дисципліною викладачів, які навчаються і працюють в цих лабораторіях, залучити до проведення практичних занять викладачів коледжів. Як зазначив ректор, навчальний процес в лабораторіях повинен бути якісним, організований на високому рівні, без формалізму.

Вікторія Сендзюк, викладач фахових дисциплін,

завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії

НУБіП України на базі Лубенського лісотехнічного коледжу;

фото – із сайту НУБіП України

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 364
Відвідувачів сьогодні: 226
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262569