Тренінг з надання першої домедичної допомоги

ТРЕНІНГ З НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

9 березня 2021 року під час проведення заняття із дисципліни «Захист України», за сприяння голови товариства Червоного Хреста України в місті Лубни і Лубенському районі Олени Пахомової відбувся тренінг на тему «Базова підтримка життя».

Студенти І та ІV курсів мали можливість ознайомитися з практичними навичками, основними правилами та порядком проведення серцево-легеневої реанімації за умов раптової зупинки серця, методикою виконання непрямого масажу серця, технікою проведення реанімаційних заходів одним і двома рятівниками; ознаками та швидким розпізнаванням загрозливої для життя кровотечі, послідовністю зупинки всіх видів кровотеч; першою домедичною допомогою при переломах кісток і різноманітних травм; отруєнні, опіках, ураженні електричним струмом.

Старший лікар станції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Лубни Любов Жайворонок продемонструвала присутнім, як необхідно поводити себе у відповідних ситуаціях, навела ряд прикладів. Лікар відзначила обізнаність і гарні знання з надання першої домедичної допомоги наших студентів.

 

Сергій Пономаренко, викладач предмету «Захисту України»;

фото – Дениса Трофімова таАнтона Озірського, студ. гр. ЛГ-42

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 146
Відвідувачів сьогодні: 66
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 263038