Відкрите заняття з «Основ конструювання виробів з деревини»

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З «ОСНОВ КОНСТРУЮВАННЯ ВИРОБІВ З ДЕРЕВИНИ»

Одним із фахових напрямків Лубенського лісотехнічного коледжу є підготовка спеціалістів деревообробної та меблевої галузі.

Викладач дисциплін з освітньо-професійної програми «Обробка деревини» Микола Якименко на відкритому занятті, яке відбулося 18 березня 2021 року, представив сучасні підходи до виготовлення надійних функціональних меблів, принципи обирання складових, зважаючи на їхні переваги та недоліки. Систематизований та чітко структурований презентаційний матеріал дозволив опанувати складний світ точних креслень і схем меблевих деталей, а відеодемонстрації – уявити процес монтування виробів.

Студенти групи ОД-31 на занятті з дисципліни «Основи конструювання виробів з деревини» мали змогу ознайомитися з передовими технологіями конструювання та виробництва меблевої продукції, дізнатися про сучасні тенденції в галузі, здобути необхідні теоретичні знання, які в подальшому будуть закріплені на практиці в навчальній майстерні коледжу та на виробництві.

Знання, які здобувають студенти цього фаху, забезпечують конкурентоспроможність випускників коледжу, оскільки викладач цікавиться новинками меблевого ринку, відвідує сучасні галузеві виставки, створює навчально-методичний матеріал на основі новітніх технологій.

Світлана Корнієнко, завідувач навчально-методичного

 кабінету коледжу;

фото – Олександра Литвиненка

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3553
Відвідувачів сьогодні: 244
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 264558