Мобільність - вимога часу. Відкрите заняття з дисципліни "Інформатика і комп'ютерна техніка"

МОБІЛЬНІСТЬ - ВИМОГА ЧАСУ. ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ "ІНФОРМАТИКА І КОМП'ЮТЕРНА ТЕХНІКА"

Сучасний темп життя вимагає від фахівця уміння швидко приймати рішення, втілювати проєкти, бути продуктивним, конкурентоспроможним і цікавим для потенційного роботодавця.

Саме так вчаться діяти студенти спеціальності «Садово-паркове господарство» на заняттях з дисципліни «Інформатика і комп'ютерна техніка».

Тема відкритого заняття, яке провів Олександр Герасименко, «Створення презентацій, застосування спецефектів. Демонстрація презентацій», передбачала не тільки опанування технічними процесами створення такого ресурсу, а й умінням правильно розподілити акценти, застосувати мову жестів, мовленнєві засоби комунікації, швидко приймати рішення та презентувати власні творчі проєкти.

Викладач яскраво мотивував необхідність знань про створення ефективних презентацій на прикладі Стіва Джобса - усесвітньо відомого оратора, висококласного майстра презентацій.

Щоб студенти групи СПГ-21 відчули себе в ролі провідних працівників підприємств, ландшафтних дизайнерів, майстрів з озеленення, на початку заняття було поставлене проблемне питання: створення тематичної презентації, яка змогла б переконати у перевагах того чи іншого творчого проекту. Родзинкою цієї роботи стала обмеженість в часі.  

Старанність та застосування студентами набутих знань з різних дисциплін дозволили вчасно виконати завдання, а разом з тим створити цікаві, не схожі одна на одну, презентаційні роботи.

Мета заняття досягнута, а студенти стали ще на сходинку ближче до своєї майбутньої професії!

Світлана Корнієнко, завідувач навчально-методичного

 кабінету коледжу;

фото – Олександра Литвиненка

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1988
Відвідувачів сьогодні: 605
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 266021