Кажуть, студентство – найпрекрасніша пора. Студентські роки залишаються в нашій пам'яті назавжди...

Кажуть, студентство – найпрекрасніша пора. Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує досягати більших успіхів.

Студентські роки залишаються в нашій пам'яті назавжди. Безумовно, це найпрекрасніший період у житті, коли ти ще не працюєш, але вже і не навчаєшся у школі. Коли можеш одержувати стипендію і сам розпоряджатися своїми фінансами. Коли чекаєш завершення сесії так, наче після неї відбудеться у твоєму житті щось дивовижне.

Студентське життя – це коли ходиш у кіно, на роледром, боулінг… винятково «у студентський день», тому, що два квитки за ціною одного. Студентське життя – це те, що згадуєш і смієшся до сліз.

Ця прекрасна пора, про яку мріє, мабуть, кожний школяр, за всіх часів була і є символом молодості, веселощів і першої любові. Студентські роки – це доросле й повноцінне життя, яке ще не увійшло в колію буденності. Це торжество юності і здоров'я, усвідомлення того, що всі шляхи на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого. Саме цей період є найбільш важливим для накопичення знань, підвищення ерудиції, вивчення іноземних мов. Студентство – це відмінний шанс побачити світ, приєднавшись до однієї з численних програм обміну, це пора нових знайомств і знаходження міцної дружби на довгі, довгі роки.

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2076
Відвідувачів сьогодні: 993
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262059