Лекція діючого військового ЗСУ Валерія Маркуса «Вся правда про наркотики». 10 точних фактів про наркотики. З’ясуй правду. Врятуй життя

Громадська організація «Нарконон» вже більше 15 років працює з людьми, що потрапили у наркотичну чи алкогольну залежність, допомагає їм впоратись із проблемами та адаптуватись у суспільстві. Враховуючи нинішню ситуацію, є загроза, що молодь може знімати стрес та напругу шляхом вживання наркотичних та алкогольних засобів.

Саме задля попередження виникнення наркотичної чи алкогольної залежності ми пропонуємо вам лекцію діючого військового ЗСУ Валерія Маркуса.

Враховуючи ситуацію, що наразі склалася в країні, є загроза, що молодь може знімати стрес і напругу шляхом вживання алкоголю та наркотиків. Тому, аби запобігти виникненню проблеми алкогольної та наркотичної залежності серед молоді в майбутньому, громадська організація «Нарконон» пропонує прочитати електронну брошуру «10 точних фактів про наркотики».

Більша частина інформації, яку отримує людина про наркотики – неправда. Про неї дізнаються від продавців наркотиків, або людей, які самі їх приймають.

Також і продавці наркотиків завжди дають неправдиву інформацію про них. Люди, які вживають наркотики, часто думають, що вони нешкідливі. Та одного разу вони починають розуміти, що помилялися, але вже запізно.

Як правило, щоб скласти свою власну думку про наркотики, необхідно знати, як вони впливають.

Аліна КОЗАЧКОВА, заступник директора з виховної роботи

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1264
Відвідувачів сьогодні: 500
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265916