Ознайомлювальна практика для студентів ІІ курсу спеціальності "Лісове господарство"

ОЗНАЙОМЛЮВАЛЬНА ПРАКТИКА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІІ КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО"

Для студентів ІІ курсу спеціальності «Лісове господарство» проводилася ознайомлювальна практика, яка надає можливість розширити світогляд про професію лісівника і має в своїй основі профорієнтаційно-професійну мету.


Вона передбачає ознайомлення студентів з історією, сучасним станом, виробничою діяльністю та перспективою розвитку лісового господарства України. Завданням практики є прищепити студентам, а в майбутньому фахівцям лісової галузі, любов до майбутньої професії, надати чіткі уявлення про виробничий процес, сприяти становленню студентського колективу як академічної групи.

Студенти ознайомилися зі структурою та  роботами які проводяться зокрема в Лубенському лісництві ДП «Полтавське ЛГ», де лісничий Павло Руденко розповів студентам про лісогосподарські роботи. 

А в Приміському лісництві ДП «Лубенське ЛГ» оглянули базовий лісовий розсадник, де вирощують садивний матеріал для всього підприємства, як основних лісотвірних порід так і декоративних.

Також оглянули вольєрне господарство, де займаються чотирма видами тварин. Це такі популярні для мисливства види як: качка дика, заєць-русак, так і альтернативні кріль дикий європейський і фазан мисливський та румунський. На сьогодні у вольєрах утримується певне поголів’я зайця-русака, якого випускають у мисливські угіддя, та маточне поголів’я качки – 50 голів. Це дає можливість випускати кожного року 200 голів молодняка качки у дику природу. 

Володимир Макаревич, викладач фахових дисциплін, керівник практики;

фото – Христини Задорожньої, студ. гр. ЛГ-23 та Руслана Цибулі, студ. гр. ЛГ-22

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1190
Відвідувачів сьогодні: 545
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262888