Завершилася навчальна практика з лісозахисту

ЗАВЕРШИЛАСЯ НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З ЛІСОЗАХИСТУ

Одним із основних компонентів підготовки висококваліфікованих фахівців для лісової галузі є практичні навички, які студенти отримують під час навчальних і виробничих практик.

Відповідно до навчального плану спеціальності «Лісове господарство» у шостому семестрі передбачена навчальна практика з дисципліни «Лісозахист» обсягом 27 годин. Цього року весняна практика проводилась в насадженнях ДП «Лубенське лісове господарство» і дендропарку коледжу. Студенти вчяться проводити загальний нагляд в насадженні і заповнювати відповідну документацію на виявлених шкідників і хвороб, а також проводять спеціальне лісопатологічне обстеження в лісорозсадниках і лісових культурах.

Також під час практики студенти збирають шкідників лісу, формують колекції із комах нашого краю і визначають їх, оглядають в насадженні пошкоджену деревину шкідниками і хворобами.

Кращі теоретичні знання і практичну підготовку підтвердили студенти - Владислав Нестеренко, Володимир Сластьоненко, Володимир Кривошапка, Олександр Якимчук, Вадим Онищенко, Аліна Давидюк, Станіслав Корсакевич, Владислав Махно, Станіслав Махно, Марина Минка, Сергій Мусієнко, Максим Харченко, Владислав Третяк.

Вікторія Сендзюк, викладач фахових дисциплін, керівник практики;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 889
Відвідувачів сьогодні: 484
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262827