ВИПУСК МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У КОЛЕДЖІ - 2014

2014-07-01

 ВИПУСК МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ У КОЛЕДЖІ - 2014

Урочистими акордами напередодні Дня конституції  відлунав останній дзвінок для 119 випускників нашого коледжу.

Серед них випускники з 9 областей, які здобули дипломи молодшого спеціаліста за трьома спеціальностями: «Лісове господарство», «Оброблювання деревини» та  «Бухгалтерський облік». Святкові заходи в навчальному закладі відбулися за участю представників ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації, роботодавців, керівників міста, батьків, ЗМІ.

З теплими словами звернувся до присутніх відмінник освіти України, кандидат сільськогосподарських наук, директор коледжу Роман Сендзюк. Він відзначив особливості цьогорічного випуску – значна частина молодих спеціалістів, крім направлень на роботу, отримали повістки для призову до лав Української  армії і побажав  усім мирного неба та гарної долі.

Вітаннями випускників був наповнений  виступ голови Державної екзаменаційної комісії спеціальності «Лісове господарство», начальника Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства Юрія Тараненка, який зазначив, що лісогосподарська  галузь сьогодні потребує особливого оновлення, тому молодих фахівців з нетерпінням чекають на виробничих підприємствах галузі і підтвердження цьому – гарантія  їхнього  працевлаштування.

Директор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства НУБІП України, доктор сільськогосподарських наук, професор Петро Лакіда, вітаючи дипломованих фахівців, запросив бажаючих у широкий світ науки для продовження навчання за обраним фахом.

Надзвичайно щирим і теплим був виступ голови міста Лубен Олександра Грицаєнка, який подякував усім студентам, викладачам і, особливо, випускникам навчального закладу за активну участь у громадському житті, тверду життєву позицію та велику допомогу  в розвитку  та процвітанні древнього і вічно молодого міста, яке стало альма-містом для всіх студентів. Найактивнішим випускникам та їхнім класним керівникам міський голова вручив Грамоти та Подяки.

Урочисте вручення дипломів, яке здійснили заслужені лісівники України Роман Сендзюк та Юрій Тараненко, неодноразово переривалось гучними оплесками присутніх, лірикою поезії та  веселими акордами музики і танцю учасників художньої самодіяльності коледжу та ВІА «Пори року» (керівник Віктор Карпець).

На згадку про студентські роки до неба піднялись 119 жовто-блакитних кульок.

Щасти Вам, випускники 2014 року.

 {videobox}

5Cyb5ILbk2U|Вручення дипломів випускникам - 2014|

{/videobox} 

Володимир Рева, заступник директора з навчальної роботи;

фото – Сергій Козачков та Віктор Семенець;

відео – Роман Касян

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1774
Відвідувачів сьогодні: 1089
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252780