Профорієнтація – запорука успішної вступної кампанії!

2017-03-17

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ – ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ!

Профорієнтаційна робота є важливою складовою діяльності коледжу у питаннях формування якісного контингенту студентів навчального закладу.

Її проведення сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, грамотної та професійно–орієнтованої молоді. Метою профорієнтації є ознайомлення вступників з спеціальностями і професіями, вивчення та виявлення інтересів абітурієнтів тощо. Представники коледжу, в особі директора Романа Сендзюка та заступника директора з навчальної роботи і відповідального секретаря приймальної комісії Володимира Реви, за сприяння відділу освіти Виконавчого комітету Лубенської міської Ради, провели профорієнтаційну роботу у школах міста Лубни.

Під час зустрічей з випускниками шкіл, учням була надана детальна інформація про напрями підготовки фахівців за якими буде здійснюватися набір студентів у 2017-2018 навчальному році за денною та заочною формами навчання та про організацію навчально–виховного процесу у коледжі.

 

Учні шкіл отримали вичерпні відповіді на запитання щодо особливостей цьогорічної вступної кампанії, переліку документів для вступу на навчання, були запрошені на День відкритих дверей. Всі присутні отримали рекламні буклети, фірмові календарики та інші друковані матеріали.

Висловлюємо щиру подяку всім хто сприяв проведенню профорієнтаційної роботи.

 

Роман Сендзюк, голова Приймальної комісії;

Володимир Рева, відповідальний секретар

Приймальної комісії коледжу;

фото – Олександр Заканич

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 685
Відвідувачів сьогодні: 409
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262752