Художньо-естетичне виховання

ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНЕ ВИХОВАННЯ

Взагалі художньо-естетичне виховання проводиться і в навчальний, і в позаурочний час. Заняття з історії, культурології, соціології, філософії надають студентам теоретичні знання про культуру, етику, естетику. Але хочеться зазначити, що специфіка нашого навчального закладу має ще і напрямок прямого позитивного зв’язку з природою, спонукає студента дбайливо ставитись до рослинного і тваринного світу.

Велику роль в організації естетичного виховання у вільний від занять час відіграє робота гуртків та студій естетичного напрямку: вокально-інструментальний ансамбль «Пори року» (заснований у 1976 році, під незмінним керівництвом Віктора Карпця, неодноразовий лаурет міських, районних і обласних конкурсів, дипломант ообласного фестивалю художньої самодіяльності «Студентська весна»), ансамбль «Суцвіття», Зразковий ансамбль народного танцю «Перлина» (переможець та учасник міжнародних фестивалів-конкурсів, щорічного обласного фестивалю «Студентська Весна», керівник Тетяна Мінакова),  команда КВН «Дрозди» (неодноразовий переможець міських, обласних ігор, лауреат Всеукраїнського фестивалю КВН «Жарт-Птиця», «Визг», керівник Ірина Решетило), гурток «художнього слова» (учасники – переможці обласних, міських конкурсів «Поетична Весна», «І подвиг солдата в ім’я Перемоги хай буде нащадкам на пам’ять»). Проводяться конкурси («Королева лісу», Всеукраїнський семінар дендрологів, «Коледж має таланти», «Студентська зірка року» (І місце 2011 року у місті), «Що? Де? Коли?» (ІІ місце 2011 року, у 2013 році – І місце серед навчальних закладів міста), плакатів до свят та урочистих дат, вечори відпочинку, дискотеки, концерти за участю обласних театральних колективів, екскурсії.

У навчальному закладі створені всі умови для розвитку талановитої молоді. За навчальний рік планується та проводяться понад 50 культурно-масових заходів. Вся робота за цим напрямком націлена на організацію змістовного проведення дозвілля студентської молоді.

Всеукраїнський літературний онлайн марафон "Єднаймо душі словом Кобзаря":

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1760
Відвідувачів сьогодні: 573
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 265989