У коледжі відбувся 10-й ювілейний Кубок «Юність Посулля»

У КОЛЕДЖІ ВІДБУВСЯ 10-й ЮВІЛЕЙНИЙ КУБОК «ЮНІСТЬ ПОСУЛЛЯ»

14 вересня 2012 року на стадіоні спортивного комплексу Лубенського лісотехнічного коледжу відбувся традиційний Всеукраїнський турнір із міні-футболу – Кубок «Юність Посулля», присвячений  пам’яті головного редактора газети «Сільські вісті», Героя України Івана Васильовича Сподаренка.

Цьогорічний турнір особливий. І не тільки тому, що він святкує свій 10-річний ювілей, а й тому що він стартує під гаслом «Рік спорту та здорового способу життя». Відкрив змагання директор Лубенського лісотехнічного коледжу, кандидат с/г наук і заслужений лісівник України, палкий симпатик футболу Роман Сендзюк. Він відзначив, що футбол – це одна з найулюбленіших ігор як в Україні, так і в світі, завдяки якій ми віддаємо перевагу здоровому способу життя та активному відпочинку. Побажав кожному з гравців влучних ударів, філігранних пасів та красивої гри. З вітальними словами виступили присутні на святі гості: Віктор Алексєєнко – голова районної державної адміністрації, Юрій Палига – перший заступник міського голови, Олексій Дядечко  - голова Лубенської райради, Віктор Мауер – професор кафедри лісових культур НУБіП України, Микола Моторний – заслужений журналіст України.

Останні роки в рамках Кубка «Юність Посулля» проводиться дитячий турнір за участю кращих команд шкіл Лубен та Лубенського району. Не став виключенням і цьогорічний турнір, кубкові баталії серед студентської молоді проходили за коловою системою по підгрупах, а шкільні команди грали за Олімпійською системою.

За підсумками цих змагань серед загальноосвітніх шкіл призові місця розподілилися таким чином:

І місце посіла Лубенська ЗОШ № 1;

ІІ місце – Лубенська ЗОШ № 2;

ІІІ місце – Калайдинцівська ЗОШ;

4 місце – Засульська гімназія.

Результати ігор між студентськими командами розподілилась таким чином:

І місце посіла команда Лохвицького технологічного технікуму (м. Лохвиця);

ІІ місце – Лубенський лісотехнічний коледж (м. Лубни);

ІІІ місце – лісогосподарський факультет НУБіП (м. Київ);

4 місце – Лубенський фінансово-економічний коледж (м. Лубни);

5 місце – Войнихівське ПТУ № 53 (с. Войниха);

6 місце – Лубенське медичне училище (м. Лубни).

Кращим гравцем турніру визнаний Кулик Володимир (Лубенський лісотехнічний коледж). Церемонію закінчення турніру розпочав заслужений журналіст України Микола Моторний, який подякував учасникам змагань вручив цінні подарунки, а право вручення кубків надав начальнику Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутату обласної ради Тараненку Ю.М.

Всі призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами від організаторів проведення турніру Кубка «Юність Посулля», ФСТ «Спартак», редакції «Сільські вісті», Асоціації аматорського футболу та Лубенським лісотехнічним коледжем.

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 595
Відвідувачів сьогодні: 285
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 253164