ФУТБОЛЬНИЙ ВЕЧІР ГРУПИ ЛГ-12

2012-10-17

ФУТБОЛЬНИЙ ВЕЧІР ГРУПИ ЛГ-12

Цього року, 16 жовтня, нашій групі запропонували відвідати футбольний матч між збірними України та Чорногорії. Ми з радістю прийняли цю пропозицію, адже більшість з нас бачили гру нашої збірної лише по телевізору.

Під час поїздки нам не довелося сумувати в автобусі ні хвилини, адже ми співали пісні, розповідали смішні історії та обмінювалися прогнозами щодо рахунку матча. Коли ми прибули на НСК "Олімпійський", то були вражені побаченою картиною: скрізь панувала напружена атмосфера, відчувався справжній вболівальницький дух. Наші місця, а саме 36 сектор, відкривали чудову панораму на стадіон. Коли лунав гімн України кожен із нас відчув себе справжнім українцем; ми були переповнені емоціями, в наших серцях запалав патріотичний дух, який вимагав перемоги української команди. О 21:00 пролунав свисток арбітра, який розпочав матч. Наша збірна мала велику перевагу, адже грала у себе "вдома", де трибуни створювали великий тиск на команду суперників. Фанати впродовж усього матчу були єдиним цілим, мали "єдине серце і розум". Підтримка трибун була шаленою, скрізь лунали гасла, які спонукали нашу збірну до перемоги. Гра була напруженою та цікавою, хоча українські футболісти мали явну перевагу, суперники, скориставшись помилкою захисту, зуміли відправити м`яч у сітку воріт-це викликало велике обурення вболівальників. Звідусіль було чути свист та гул і на цій сумній ноті закінчився перший тайм. Але ми не розчарувались,у наших серцях ще жевріла надія на перемогу нашої команди. У другому таймі наша збірна зробила ряд атак, але вони були невдалими. Як  не намагалися наші футболісти зрівняти рахунок, але врешті-решт матч закінчився поразкою для України з рахунком 0:1. Всі фани, присутні на цьому матчі підхопились зі своїх глядацьких місць з криками: Ганьба!

Після закінчення футболу всі поверталися в дещо пригніченому настрої, але загальне враження від побаченого залишилося приємним. Сучасний стадіон, емоції вболівальників та загальна атмосфера залишили приємні спогади про поїздку. Наступного дня, зустрівшись в коледжі, ми ще довго обмінювалися отриманими враженнями один з одним.

Від імені групи ЛГ-12 ми хочемо висловити щиру подяку адміністрації коледжу за те, що дали дозвіл і організували цю поїздку.

Андрій Павлюченко – керівник фізвиховання, класний керівник групи ЛГ-12;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 479
Відвідувачів сьогодні: 299
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262642