ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС "ЩО? ДЕ? КОЛИ?" ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

2013-01-23

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС "ЩО? ДЕ? КОЛИ?" ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Розум, як і тіло, втрачає гнучкість і слабшає, якщо ми не змушуємо наш мозок працювати.

У кожній дитині закладена можливість стати Арістотелем, Пушкіним, Ейнштейном, але це багатство треба своєчасно розкрити та розвинути. Необхідно заразити студентів бажанням думати, з інтересом і цікавістю дивитися на навколишній світ. Здійснити всі ці цілі можна через залучення дітей до цікавих інтелектуальних конкурсів.

22 січня 2013 року у стінах нашого коледжу зібрались справжні розумники та інтелектуали. Як ви вже, мабуть, здогадались, відбулась інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?» присвячена дню Соборності України. 6 команд по 5 осіб у кожній, змагались за звання найрозумніших. Учасники – студенти 1-2 курсів. Організаторами були Решетило Ірина та Оніщенко Наталія.

 

Конкурс пройшов динамічно, цікаво та насичено. Цікаві та водночас нестандартні запитання вимагали зосередженості, уяви, логіки та знань з історії та літератури. Усі команди напружено мізкували над ними. Гра складалась з 4 турів.

Усі команди грали достойно та все ж до перемоги дійшли лише учасники однієї команди, а саме команда групи ЛГ-23. За що отримали грамоту та картину. Переможці автоматично отримали можливість представляти наш коледж  на міських змаганнях з інтелектуальних ігор.

Важливо, щоб кожен студент мав змогу проявити свої розумові здібності та повірити в себе! Сподіваємося, що цей конкурс стане традиційним. 

Наталія Оніщенко, викладач історії;

фото – Сергій Козачков

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 471
Відвідувачів сьогодні: 292
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 262635