ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ В КОЛЕДЖІ

2013-04-20

ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ В КОЛЕДЖІ

Колектив коледжу традиційно є активним учасником  щорічних  заходів  з благоустрою та озеленення  території навчального закладу, міста  та району.

Не винятком стала весна 2013 року. Під час навчальних практик студенти під керівництвом викладачів  взяли участь у створенні нових лісових насаджень на площі 5,5 га. Особливо  продуктивно попрацювали  20 квітня - в День довкілля.

Частина груп прибирала територію дендропарку, інші - на закріплених територіях коледжу,  а студенти групи ЛГ-23 разом з класним керівником Василем Гонтарем   взяли участь  у садінні лісових культур в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка організована працівниками ДП «Лубенське лісове господарство» і проходила на території Приміського лісництва.

За ці дні  збагатилась  дендрофлора коледжу новими рослинами:  колекцією клена гостролистого (форма куляста, пурпуролиста та інші), клена американського (форма варієгатна), ясена зеленого (форма плакуча), сосни  гірської,  модрини європейської, туї золотистої та пірамідальної, барбариса отавського, ялівців китайського та горизонтального,  а також красиво квітучі чагарники: спірея сіра, Бумальда, гібіскус болотний  та інші. Допомогу в придбанні садивного матеріалу надали лісівники Полтавщини (начальник облуправління лісового та мисливського господарства Юрій Тараненко)  і колектив декоративного розсадника «Осокор» (директор Андрій Бут).

Новими саджанцями сакури японської поповнився сквер «Пам’ятних подій». До висаджування молодих дерев долучилися почесні гості: народний  депутат України Володимир Пилипенко, міський голова Лубен Олександр Грицаєнко, голова  Лубенської РДА Віктор Алєксєєнко, голова Лубенської райради Олексій Дядечко а також представники засобів масової інформації.

Запрошуємо лубенців та гостей міста відвідати сквер під час квітування сакур  (травень).  За повідомленням про початок квітування слідкуйте на  нашому сайті.

Роман Сендзюк, директор коледжу;

 фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 4753
Відвідувачів сьогодні: 484
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 264798