СТУДЕНТИ ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНИЙ МЕБЛЕВИЙ ФОРУМ

2013-03-18

СТУДЕНТИ ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНИЙ МЕБЛЕВИЙ ФОРУМ

У ці весняні дні в Києві відбувся найбільший в Україні Київський міжнародний меблевий форум (KIFF), який відвідали студенти випускної групи коледжу ОД-41 спеціальності «Оброблювання деревини» разом з класним керівником Пєтуховим Григорієм Федоровичем.

Учасники форуму – 450 провідних компаній з 19 країн. Свої національні експозиції представили Італія, Румунія, Німеччина і Туреччина. Експозиції учасників розташовані на 30 тисячах квадратних метрів у 4 павільйонах. Виставка засвідчила, що всі фірми-учасники орієнтовані на високу якість запропонованої меблевої продукції та комплектуючих. Тут були представлені останні досягнення в галузі ергономіки та дизайну. Виставка стала віддзеркаленням сучасних тенденцій розвитку меблевої галузі. Значний прорив за останні роки здійснили вітчизняні виробники у галузі використання матеріалів для виготовлення меблів. Виставка показала, що поряд з традиційною ДСП, меблевики все впевненіше використовують натуральну деревину та шпон, а також найсучасніші матеріали - метал, скло, штучний камінь, полімерні матеріали.

Студенти з цікавістю оглянули експонати виставки, ознайомилися з новітніми досягненнями в галузі меблевого виробництва, починаючи з проектування виробів, розробки креслень, та створення готових виробів. Набуті знання будуть використані при виконанні дипломних проектів.

 Григорій Пєтухов, голова циклової комісії

спеціальності «Оброблювання деревини»;

фото - автора

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 2906
Відвідувачів сьогодні: 193
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 264507