НАУКА ПРО ЗЕМЛЕУСТРІЙ - ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ГЕОДЕЗІЯ» У ГРУПІ ЛГ-23

Вже тиждень, як у коридорах лісотехнічного тихо.

Але світлини нагадують про цікаві заняття, живе спілкування, помилки й підказки. Геодезія – одна з найстаріших наук на землі, яка сягає своїми коренями часів філософа Піфагора. Саме відкритим аудиторним заняттям з геодезії завершився останній гамірний тиждень у коледжі.

Викладач-методист Володимир Васильович Рева вибудовує заняття так само чітко, як і геодезія вимальовує всі особливості будови поверхні землі. Під час навчання студенти опановують складну систему вимірів та розрахунків, вивчають будову та принципи роботи різних спеціальних приладів, які дозволяють здійснити точні виміри земельної ділянки, незважаючи на неоднорідність рельєфу.

Знання з використання методів і техніки геодезії для розв'язання спеціальних вимірювальних завдань у різних галузях господарства є невід’ємною складовою підготовки майбутнього лісівника.

Завдяки сучасним засобам і технічним можливостям процес навчання став  неперервним, тож наші студенти продовжують отримувати необхідні знання на навчальній платформі Moodle, де на них чекають змістовні лекції та цікаві відеоуроки.

Світлана Корнієнкозавідувач навчально-методичного кабінету коледжу;

фото – Олександра Литвиненка

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 378
Відвідувачів сьогодні: 82
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 272887