ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕСАНТ У КОЛЕДЖІ

Коледж продовжує започатковану разом з газетою «Сільські вісті» лінійку олімпійських уроків.

Один із них, 20 березня відбувся в рамках «Олімпійського дня в Лубнах». На урок запрошено учнів Лубенських шкіл та наших студентів. У невимушеній обстановці молодь поспілкувалась із чемпіонами та призерами Олімпійських Ігор: Володимиром Кисельовим – чемпіоном Ігор XXІІ Олімпіади (Москва-1980) зі штовхання ядра, бронзовим призером чемпіонату Європи, заслуженим майстром спорту; Тетяною Устюжаніною – бронзовою призеркою ігор ХХV Олімпіади (Барселона – 1992) з академічного веслування, срібною призеркою чемпіонату світу, заслуженим майстром спорту; Катериною Дерун – чемпіонкою І Юнацьких Олімпійських ігор (Сінгапур-2010), метання списа.

Начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпеченняКомітету з фізичного виховання та спорту МОН України, спортивний оглядач газети «Сільські вісті», заслужений журналіст України Микола Моторний запросив також до розмови Мирослава Грабовецького (член Національного олімпійського комітету України, майстер спорту з біатлону) та Михайла Мельника (Голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, член НОК України).

Всі гості заходу розповідали про свої спортивні досягнення та про будні олімпійських чемпіонів. Головний меседж, який прозвучав із вуст олімпійців: ставити перед собою мету і докладати всіх зусиль для її досягнення. Він мало різниться від «Швидше, вище, сильніше!» - головного девізу олімпійського руху.

Присутні мали змогу задати різноманітні запитання всім гостям та отримати з їх рук подарунки. Було відзначено кращих спортсменів шкіл міста, серед яких і Ростислав Гладун - студент коледжу (група ЛГ- 21).

Микола Моторний подякував за організацію свята адміністрації коледжу, відмітив кращі стінгазети  на олімпійську тематику (група ЛГ- 41 – І місце, ЗШ № 4 – ІІ місце та група СПГ, Б 11- ІІІ місце).

Справжньою несподіванкою стала Почесна грамота, яку передали із Національної академії педагогічних наук України колективові Лубенського лісотехнічного коледжу за вагомий внесок у підготовці висококваліфікованих фахівців і активну організацію спортивно-масової роботи.

Микола Моторний пообіцяв і надалі сприяти у проведенні таких молодіжних заходів на теренах Лубенського Посулля.

Олімпійському уроку в коледжі передувала фінальна гра з волейболу серед дівчат між командами лісотехнічного коледжу (тренер Андрій Павлюченко) та Лубенської ДЮСШ (тренер Юрій Тягній). В напруженій безкомпромісній боротьбі перемогу здобули юні вихованки Юрія Тягнія. Кубок «Олімпійський день в Лубнах», грамоти та дипломи волейболістки отримали з рук олімпійців.

{videobox}

hRuBi-C0FyI|ЛУБНИ НА ДЕНЬ СТАЛИ СТОЛИЦЕЮ ОСВІТЯНСЬКО-ОЛІМПІЙСЬКОГО РУХУ В УКРАЇНІ|

{/videobox}

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 3349
Відвідувачів сьогодні: 428
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 273233