Навчальна практика з лісових культур і лісомеліорації продовжується…

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З ЛІСОВИХ КУЛЬТУР І ЛІСОМЕЛІОРАЦІЇ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ…

2015-09-26

Естафету по проведенню навчальної практики із дисципліни «Лісові культури і лісомеліорація» продовжують студенти групи ЛГ-32.

Одним із принципів підготовки майбутніх лісівників є принцип поєднання теорії з практикою. Важливо, щоби практика проводилася в умовах професійної діяльності під керівництвом викладачів навчального закладу та спеціалістів з виробництва.

На базі коледжу та ДП «Лубенське лісове господарство» створені об’єкти, які дозволяють результативно поєднувати теорію з набуттям практичних навиків. На практиці студенти мали можливість ознайомитися з структурою Приміського лісництва, сучасними методами вирощування садивного матеріалу в умовах відкритого та закритого ґрунтів, провести інвентаризацію сіянців головних та супутніх порід в посівному відділенні розсадника, закласти пробні площі на лісокультурних ділянках різного віку, порахувати фактичну приживлюваність, ознайомитися з технікою переведення лісових культур у лісові ділянки, вкриті лісовою рослинністю, а також засвоїти технології заготівлі та переробки лісонасінної сировини. Зробити оцінку врожаю на різних ділянках дендропарку.

Всі ці надбані практичні навички нададуть можливість майбутнім спеціалістам лісової справи вирощувати цінні лісові насадження в умовах посушливого клімату України.

Наші контакти

  • (05361)7-73-08
  • (05361)6-22-62
  • +38 050 788 87 70
  • 37503 м. Лубни Полтавської області, вул. Тернівська, 21
  • listcolledg@ukr.net
  • listcolledg@gmail.com

Спостерігайте за нашою активністю у соціальних мережах та будьте в курсі всіх подій у нашому навчальному закладі!

Статистика сайту

Кількість переглядів сайту сьогодні: 1438
Відвідувачів сьогодні: 905
Відвідувачів за весь час (з 15.11.2021 року): 252596